Hírek - szerda, 2015. március 4.

   

Kultúra
szerda, 2015. március 4. 17:52
Pár napja terjedt el víruszserűen az a videó, amelyen egy meztelen férfi mászott ki a királyi palota egyik ablakán. Azóta kiderült, hogy csak jól elkészített álvideó volt, és az is, hogy az akció csak egy tévés kampány része.
Kultúra » HVG.hu
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 17:51
A jegybank visszavonta a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte felszámolását. A jegybank által feltárt hiányosságok, illetve a felügyeleti biztos adatai alapján a brókerház jelentős összeggel nem tud elszámolni ügyfeleinek. A brókerház ügyfeleit a Befektető-védelmi Alap kártalanítja majd.
Gazdaság » Origo
Számitástechnika
szerda, 2015. március 4. 17:49
Az idei Ethical Hacking Konferenciát tehetségkutatóval vezetik fel.
Számitástechnika »
Kultúra
szerda, 2015. március 4. 17:49
Hivatalosan is megerősítették, hogy egy 1899-es némafilm a legkorábbi olyan ismert mozgókép, amelyen műtéti beavatkozás látható, ráadásul szintén ez az első, amely az érzéstelenítés fázisait mutatja.
Kultúra » Múlt-kor
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 17:47
A pilseni Skoda JS részvénytársaság fogja korszerűsíteni a paksi atomerőmű biztonsági rendszereit. A megrendelés értéke egymilliárd korona - közölte Jan Stolár, a cseh cég szóvivője szerdán Pilsenben.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 17:45
A tárgyaláson a tavaly július 30-án a csíkszeredai City Parking Kft. és Kézdivásárhely Helyi Tanácsa ellen pert indított hét magánszemély közül négy volt jelen, a felperest nem képviselte senki.
Belföld » Erdély.Ma
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 17:45
A spanyol gazdasági miniszter szerdán ismét kijelentette, hogy Görögországnak új európai mentőcsomagra lesz szüksége, ha júniusig nem lesz képes visszatérni a nemzetközi pénzpiacokra. Luis de Guindos (képünkön ... ...
Gazdaság » Napi Gazdaság
Hírek
szerda, 2015. március 4. 17:45
Úgy fest, az elmúlt évek nagy felfedezései és az azokat követő szigorú átvizsgálások után is akadnak még komoly hibák az SSL és TLS protokollokban. A legújabb sérülékenység a FREAK nevet kapta, kihasználásával régi és ma már nagyon gyengének számító, 512 bites kulcsok használatára vehetik rá azt a szerver-kliens párost, melynek kommunikációját le akarják hallgatni. A protokollokban rejlő gyenge pont évtizedek óta ismert, és eredetileg egy amerikai exporttilalmi rendelet miatt született.
Hírek » HWSW
Hírek
szerda, 2015. március 4. 17:42
Már vége lett volna a Magyarország helyzetét taglaló beszélgetésnek, amikor Oláh Lajos ingerülten felállt és bejelentette, hogy márpedig ő most fel fogja olvasni a magyar kormány álláspontját. – írta a hír24.hu Magyarország ottawai nagykövetségének első beosztottja (a nagykövet után a második legmagasabb rangú személy) is jelen volt kedden este azon a montreali beszélgetésen, amelyen a ...
Hírek »
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 17:41
Igazi hajasbaba lett Fásy Ádám, aki az elmúlt időszakban sokat küzdött azzal, hogy helyenként kopaszodni kezdett. Felesége is motiválta abban, hogy bevállalja a műtétet.
Eletmód »
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 17:40
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) visszavonta a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte annak felszámolását - közölte a jegybank szerdán.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Turizmus
szerda, 2015. március 4. 17:38
Az ITB-n hivatalosan elindult a jegyértékesítés a Eurowings 2015. október 25-től közlekedő járataira, az elsők a Karib-térségbe, Dubajba és Thaiföldre indulnak.  
Turizmus » Turizmus Online
Film
szerda, 2015. március 4. 17:36
A CBS Jon Foo személyében megtalálta Jackie Chan utódját a Csúcsformában-sorozathoz.
Film » SG.hu
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 17:36
Az MNB szerdán visszavonta a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte a felszámolás elindítását. A jegybank által feltárt hiányosságok, illetve a felügyeleti biztos adatai alapján ... ...
Gazdaság » Napi Gazdaság
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 17:30
Aprócska részletkérdésnek tűnik, ezért sokan elhanyagolják a körmök tisztességes ápolását. Pedig a szépség a részletekben rejlik!
Eletmód » Neon.hu
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 17:30
Jelentősen nőtt az érdeklődés a mobilfizetések iránt az elmúlt évben - derült ki a Mastercard kutatásból, amelyet a kártyatársaság a Mobil Világkongresszuson mutatot be.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Turizmus
szerda, 2015. március 4. 17:30
A Balatontipp.hu információi szerint az idén elmarad a Veszprémi Megyei Utazás kiállítás, ezzel megszakad a turisztikai vásár 17 éves története. 
Turizmus » Turizmus Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 17:27
A Greenpeace szakemberei február közepén vettek talajmintát a Balmazújváros határában lévő veszélyeshulladék-lerakó mellől. Az eredmény még nem nyilvános, de a Tiszántúli Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség ma eljárást indított a mintavétel körülményeinek tisztázására.
Belföld » Népszabadság Online
Tudomány
szerda, 2015. március 4. 17:24
Az amerikai drog- és gyógyszerügynökség szerint a nyulak rákaptak a „fűre” Utah államban, ahol épp most készülnek legalizálni a marihuánát – írja a brit The Telegraph nevű lap. Az ügynökség egyik szakembere egy szenátusi bizottságban beszélt aggályairól, hogy az erdőirtások miatt sok helyen gyorsan terjedő növényre esetleg a többi állatnak is gusztusa támad.
Tudomány » 168 óra Online
Külföld
szerda, 2015. március 4. 17:23
Merényletveszély miatt a franciaországi biztonsági készültség továbbra is a legmagasabb szintű marad a főváros környéki Ile-de France régióban és a déli Alpes-Martitime megyében legalább április 10-ig, de feltehetően több hónapig" - közölték szerdán kormányzati források. Az ország többi részén a második szintű, megerősített terrorkészültség érvényes, amely tíz éve folyamatosan hatályban van.
Külföld » Népszabadság Online

752 cikk | 11 / 38 oldal