Hírek - szerda, 2015. március 4.

   

Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 15:56
Fél százalékponttal másfél százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot a lengyel NBP. A Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank vélhetően hamarosan követi a lengyel példát.
Gazdaság » Népszabadság Online
Hírek
szerda, 2015. március 4. 15:56
A megbízható besorolást kapta, tehát a jobbik kategóriába tartozik.
Hírek » Impulzus.ro
Hírek
szerda, 2015. március 4. 15:56
Elismerte szakmai felkészületlenségét az a kanadai ügyvéd, aki több száz magyar romát képviselt a kitoloncolási perekben pár évvel ezelőtt. -írta a thestar.com 2009-től 2012-ig, három éven keresztül védte a kanadai bevándorlási hivatal ellenében a magyarországi romákat Viktor Hohots, ám a perek nagy részét elveszítette. A több mint 900 embert képviselő ügyvéd ellen másfél tucat panasz érkezett ...
Hírek »
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 15:55
Az üvegházhatású gázok kibocsátás-csökkentésében rendkívül jól halad Magyarország az Európa 2020-as stratégiában rögzített célhoz képest, és az oktatás terén sem kell már hatalmas erőfeszítést tennünk, de a szegénység visszaszorításában nagyon gyorsan kellene hatalmas eredményt produkálnunk - többek között ez derül ki egy hétfőn megjelent átfogó uniós jelentésből.
Eletmód » Alternativ Energia Hirportál
Hírek
szerda, 2015. március 4. 15:55
A szakembereket is meglepte Spanyolországban, hogy többen szoknak rá a kannabiszra, mint a cigarettára, és az új marihuánafogyasztók közül minden harmadik fiatalkorú - derült ki abból a kedden Madridban nyilvánosságra hozott jelentésből, amelyet a spanyol egészségügyi minisztéri...
Hírek » InforMed
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 15:55
A Leader programok egyes tagállamokban már más uniós források lehívásának katalizátorai, az így elköltött vidékfejlesztési pénzek mellé számos alapból igényelhetnek EU-támogatást a helyi szervezők - állapította meg a KPMG kutatásában. A kistelepülésekre fókuszáló program vitás pont Brüsszel és a kormány között.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 15:55
Új irányelvet adott ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a cukorfogyasztásáról, a nemzetközi szervezet azt javasolja, hogy a felnőttek és gyermekek csökkentsék napi hozzáadott cukorfogyasztásukat teljes kalóriabevitelük kevesebb mint 10 százalékára.
Eletmód » HVG.hu
Bulvár
szerda, 2015. március 4. 15:50
Életcéljának tekinti más öngyilkos hajlamú emberek életének megmentését az amerikai Kevin Hines, akit - saját elmondása szerint - egy fóka mentett meg, amikor öngyilkossági szándékkal a mélybe ugrott a San Franciscó-i Golden Gate hídról.
Bulvár » Inforadio.hu
Külföld
szerda, 2015. március 4. 15:49
Oroszország mától ideiglenesen megtiltotta a 70 foknál alacsonyabb hőmérsékleten hőkezelt baromfihús és baromfitermékek importját Magyarország egész területéről. 
Külföld » Origo
Sport
szerda, 2015. március 4. 15:49
A kétszeres világbajnok Major Veronika az esélyeknek megfelelően megnyerte a junior lány futócéllövők 40 vegyes számát az Arnhemben zajló 10 méteres - korábbi nevén légfegyveres - Európa-bajnokság szerdai nyitónapján.
Sport » Hír3.hu
Game
szerda, 2015. március 4. 15:48
Nyilvánosságra hozták a Tropico 5 PlayStation 4-es portjának megjelenési dátumát. El Presidente hamarosan még több nappali fölött veheti át az uralmat.
Game »
Hírek
szerda, 2015. március 4. 15:47
A médiamágnást és politikust zsarolásban találta vétkesnek a táblabíróság.
Hírek » Impulzus.ro
Autó
szerda, 2015. március 4. 15:46
A Force India versenyzője, Sergio Pérez azt mondja, „néhány lépéssel” bizony le vannak maradva riválisaik mögött azok után, hogy a téli tesztidőszak jelentős részét kénytelenek voltak kihagyni.Tovább »
Autó » F1világ.hu
Kultúra
szerda, 2015. március 4. 15:45
A Lámpagyújtogatók című film főcímdala egyúttal Takáts Eszter űrüzenete is. A pszichedelikus dalt a Pille formációt képviselő Fodor Dávid és Hosszú Attila masszív és méltóságteljes, elektronikus hangzása teszi teljessé.
Kultúra » KultúrPart
Külföld
szerda, 2015. március 4. 15:39
A brit és amerikai média a múlt héten titkosszolgálati forrásokra hivatkozva leplezte le az Iszlám Állam legvéresebb gyilkosát, Mohammed Emwazit, akit saját apja egy kutyának, állatnak és terroristának nevezett. A Jihadi Johnként elhíresült hóhér családja reméli, hogy hamarosan megölik a több külföldi túsz lefejezéséért felelős férfit.
Külföld » Népszabadság Online
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 15:37
Az európai tőzsdékhez hasonlóan a hosszan tartó szárnyalás után, ma a magyar tőzsde is gyengébben szerepelt. A magyar blue chipek közül egyedül a Magyar Telekom tudta felhúzni a BUX-ot, míg a Richter és az OTP lefelé indult. Európa szerte korrekció látható a piacokon.
Gazdaság » TőzsdeFórum
Külföld
szerda, 2015. március 4. 15:37
Átszállították a börtönből egy szigorúan őrzött szigetre azt a két ausztrált, akit majdnem tíz éve ítéltek halálra kábítószer-csempészet vádjával. Még nem tudni, pontosan mikor, de napokon belül kivégzőosztag elé állítják őket.
Külföld » Origo
Belföld
szerda, 2015. március 4. 15:36
Fidesz- és kormányellenes tömegdemonstrációval ünnepelne március 15-én a Százezren az internetadó ellen, valamint a 60 ezren a Magánnyugdíjukért Facebook-csoport. A résztvevők a Keleti pályaudvartól az Astoriáig vonulnak majd, ahol mások mellett Parti Nagy Lajos beszédét hallgathatják meg.
Belföld » Népszabadság Online
Game
szerda, 2015. március 4. 15:35
A Ubisoft úgy döntött, hogy egy Assassin's Creed játék helyett rögtön kettőt kapnak a legközelebb megjelenő rész előrendelői, legalábbis a leggyorsabbak.
Game »
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 15:34
"Nem hiszem, hogy visszamegyek kéménybélelőnek."...
Gazdaság » Pénzcentrum

752 cikk | 16 / 38 oldal