Hírek - szerda, 2015. március 4.

   

Kultúra
szerda, 2015. március 4. 16:37
A Kossuth-díjas énekes és mesemondó előadását a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színházban láthatja a nagyérdemű. Berecz András Angyalfütty címet viselő estjét hozza el a közönségnek.
Kultúra » Erdély.Ma
Bulvár
szerda, 2015. március 4. 16:36
És az is kamu, hogy ha valakinek nagy a lába, a farka is az. A farokméret és az etnikai hovatartozás között sincs összefüggés.
Bulvár » Velvet.hu
Belföld
szerda, 2015. március 4. 16:33
A Nemzetgazdasági Minisztérium a weboldalán a NAV saját tevékenységének ellenőrzését összefoglaló jelentést. A dokumentum szerint minden a legnagyobb rendben ment, nem is értik, mi bajuk volt a visszaéléseket hangoztató amerikai cégeknek és a hivatal törvénytelen eljárásait soroló közérdekű bejelentőknek.
Belföld » 168 óra Online
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 16:30
Az utóbbi egy-két évben elég gyorsan fejlődtünk, Varga Mihály februárban azt nyilatkozta, hogy a válság előtti szinten teljesítünk. Több közgazdász szerint a mostani növekedést főleg külső tényezőknek köszönhetjük és nem biztos, hogy sokáig fenntartható.
Gazdaság » TőzsdeFórum
Bulvár
szerda, 2015. március 4. 16:30
A barcelonai bíróság 10 500 euróra (3,22 millió forint) büntette Gerard Piquét, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok futballistáját.
Bulvár » Inforadio.hu
Sport
szerda, 2015. március 4. 16:28
Azokat a csapatokat, amelyek érintettek rasszista megnyilvánulásokban, pontlevonással büntetné Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.
Sport » HVG.hu
Hírek
szerda, 2015. március 4. 16:26
Meghirdették Az év gyógyszerésze pályázatot szerdán Budapesten, az érdeklődők április 30-áig jelölhetik kedvenc gyógyszerészüket a verseny honlapján.
Hírek » InforMed
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 16:26
Az ellenőrzött munkáltatók 82,8 százalékánál, mintegy 14 ezer foglalkoztatónál talált munkavédelmi szabálytalanságot tavaly a munkavédelmi hatóság, amely az ellenőrzés alá vont munkavállalók mintegy 62,1 ... ...
Gazdaság » Napi Gazdaság
Technika
szerda, 2015. március 4. 16:24
A csatlakoztatott óráiról ismert gyártó elnökével, illetve a GUESS egyik marketingesével beszélgettünk az okos- és a csatlakoztatott órák jövőjéről.
Technika » Mobilarena
Magazin
szerda, 2015. március 4. 16:23
Egy brit nő különös módon lett nagymama, fia gyermekét, vagyis az unokáját hordta ki. A baba a férfi spermájából és egy donor nő petesejtjéből fogant, az apa pedig most jogilag is örökbe akarja fogadni a fiát, aki egyben a testvére is.
Magazin » Népszabadság Online
Tudomány
szerda, 2015. március 4. 16:23
Napi néhány csésze kávé elfogyasztása segíthet elkerülni a szívbetegség ismert kockázati tényezői közé tartozó érelzáródást - állapították meg dél-koreai kutatók.
Tudomány » VajdaságMa
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 16:23
Gondolkodott már azon, milyen lehet egy kisgyerekes anyának otthonról dolgoznia? Egy blogger kísérletet tett erre és felvette az eredményt videóra.
Eletmód » HVG.hu
Magazin
szerda, 2015. március 4. 16:22
Az ellenőrzött munkáltatók 82,8 százalékánál, mintegy 14 ezer foglalkoztatónál talált munkavédelmi szabálytalanságot tavaly a munkavédelmi hatóság, amely az ellenőrzés alá vont munkavállalók mintegy 62,1 százalékát, 210 ezer embert érintette - derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának tájékoztatásából.
Magazin » Világgazdaság Online
Saját Rovat
szerda, 2015. március 4. 16:20
Igor Jurić, a meggyilkolt Tijana Jurić édesapja kezdeményezésére várhatóan március utolsó hétvégéjén kétnapos ingyenes önvédelmi tanfolyamot tartanak Újvidéken és Szabadkán. Egyelőre sem a pontos időpont, sem a helyszín nem ismert még, és egyelőre azt sem lehet tudni, hány jelentkező lesz összesen. Mint Aleksandar Dovragović, a tijana.rs portál szerkesztője elmondta, a tanfolyam részleteit oldalukon is közzéteszik, illetve minden jelentkezőt külön értesíteni fognak telefonon. – A tanfolyamot ugyanazon a hétvégén tartjuk meg mindkét városban, azaz szombaton először Újvidéken tartanak tanfolyamot, és ugyanezt megismétlik Szabadkán, majd másnap Szabadkán lesz először az önvédelmi óra megtartva, majd az edző, Predrag Lazarević Újvidékre utazik az ottani csoporthoz. Eddig mintegy kilencvenen jelezték a részvételi szándékukat. Főleg anyukák jelentkeztek be gyermekeikkel, de jönnek olyan gyerekek, akiket elkísér az anyukájuk és a bátyjuk, hogy ők is megismerjenek néhány hasznos fogást. De van 65 éves jelentkezőnk is, szóval mindenféle korosztály érdeklődik a tanfolyam iránt, sőt az egész kezdeményezést nagyon pozitívan fogadta a közvélemény – tudtuk meg Aleksandar Dovragovićtól. Hozzátette, szeretnék, ha az önvédelmi képzés bekerülne az iskolai programba is, néhány helyen már folyik is aikidoedzés, de szeretnék, ha ezt az egész országra ki lehetne terjeszteni, és minél több gyerekhez eljutna. Ez a minisztérium által jóváhagyott program, csak sajnos egyelőre ehhez nincs elegendő tanúsítvánnyal rendelkező tanár.
Saját Rovat » MagyarSzo.com
Gasztronómia
szerda, 2015. március 4. 16:19
Európában és a tengerentúl is egyre több sztárséf tiltakozik az ellen, hogy a vendégeik lefotózzák az asztalra kerülő fogásokat. Ám, a közösségi oldalak tanúsága szerint, világszerte nem csillapodik az ételpornó-láz. Igaz, sok szakács, étteremtulajdonos inkább örül a megosztásoknak, ingyen reklámnak, jó marketingnek tartja.
Gasztronómia » HVG.hu
Saját Rovat
szerda, 2015. március 4. 16:16
Nem változott érdemben a pártok támogatottsága Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredménye szerint, amelynek összegzését szerdán küldték el az MTI-nek.
Saját Rovat » VajdaságMa
Magazin
szerda, 2015. március 4. 16:15
Conchita Wurst lesz májusban, az Eurovíziós Dalfesztivál ideje alatt a bécsi tömegközlekedés hangja, az akció a fesztivált beharangozó városi kampány része.
Magazin » VajdaságMa
Sport
szerda, 2015. március 4. 16:15
Garreth Bale-nek gyerekként még jobban elállt a füle, mint most, a faltörő Ibrahimovic annak idején tök helyes kissrác volt, a gyerek Ronaldinhót pedig így is elsőre megismerheti. Egy videóban összegyűjtötték negyven focivilágsztár gyerekkori fényképét, jó tippelgetést!
Sport » HVG.hu
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 16:12
Az orosz OMZ csoport tagja, a pilseni Skoda JS részvénytársaság fogja korszerűsíteni a paksi atomerőmű biztonsági rendszereit. A megrendelés értéke egymilliárd korona - közölte Jan Stolár, a cseh cég szóvivője szerdán Pilsenben.
Gazdaság » HVG.hu
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 16:11
A fontosabb nemzetközi devizák közül csak az euróval szemben tudott erősödni a forint szerda délutánra a bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama a szerda reggeli 306,50 forintról délután négyre 306,40 ... ...
Gazdaság » Napi Gazdaság

752 cikk | 14 / 38 oldal