Hírek - szerda, 2015. március 4.

   

Tudomány
szerda, 2015. március 4. 19:01
Bárki fotóival találkozik a neten, vagy bárki képeire keres rá, egyetlen kattintással az összeset mókássá teheti. Mindössze egy Chrome-bővítmény kell hozzá.
Tudomány » HVG.hu
Számitástechnika
szerda, 2015. március 4. 19:00
Összegyűjtöttük azokat a szoftvereket, amelyekkel egyszerűen redukálhatjuk nyitott tabjaink számát.
Számitástechnika » PC World
Game
szerda, 2015. március 4. 19:00
Március első napjait nem csak az okostelefonokért megőrülő felhasználók várhatták már, hanem az NVIDIA rajongói is, hiszen ahogy #link#http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/marcius_3an_valami_kulonlegeset_mutat_be_az_nvidia#linknev#mi is megírtuk#linkvege#, március harmadik napjára egy különleges bejelentést tartogat nekü...
Game »
Külföld
szerda, 2015. március 4. 18:59
Megkezdődött a 2013-as bostoni robbantásos merénylet elkövetésével vádolt Dzsohar Carnajev pere.
Külföld » Népszabadság Online
Magazin
szerda, 2015. március 4. 18:59
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nem csatlakozik a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vasárnapi pihenőnappal kapcsolatos népszavazási kezdeményezéséhez - derül ki az OKSZ honlapján közzétett válaszból, amelyet a szervezet Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkárának kérdésére adott.
Magazin » Világgazdaság Online
Hírek
szerda, 2015. március 4. 18:58
Az embernél a szerzett immunhiányos tünetegyüttest (AIDS) okozó HIV egyik típusának alcsoportjai közül kettő a kameruni gorilláktól származik - állapította meg egy amerikai tanulmány.
Hírek » InforMed
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 18:55
Washington szerint amerikai cégek több alkalommal jeleztek korrupciós ügyeket a magyar adóhatóságnak. A NAV átvizsgálta önmagát, hogy kiderítse, valóban előfordult-e olyan eset, amikor figyelmen kívül hagyták amerikai cégek bejelentéseit. Az átvizsgálást bemutató jelentést most nyilvánosságra hozták, eszerint sosem történt ilyen.
Gazdaság » Origo
Belföld
szerda, 2015. március 4. 18:54
Benyújtotta lemondását Patyi Gergely, az Igazságügyi Minisztérium (IM) igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán. Ezt az államtitkár tudatta az MTI-hez eljuttatott közleményében. Trócsányi László igazságügyi miniszter tudomásul vette a lemondást.
Belföld » Népszabadság Online
Hírek
szerda, 2015. március 4. 18:52
A következő években az egészségipar aránya a gazdaságon belül emelkedni fog, és a 21. század egyik meghatározó iparága lehet - mondta Jakab Zoltán, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete elnöke egy szerdai, budapesti szakmai konferencián.
Hírek » InforMed
Kultúra
szerda, 2015. március 4. 18:51
Rengett a föld a Stefánia úton kedd este. Mielőtt bárki megijedne, nem természeti katasztrófa történt a Városliget és a Népstadion között. Az Egyesült Államok európai szárazföldi erőinek zenekara és kórusa adott kirobbanó erejű koncertet a Honvéd Kulturális Központban.
Kultúra » Népszabadság Online
Hírek
szerda, 2015. március 4. 18:51
Legkésőbb 2016. január 1-jén elindul a szociális életpályamodell - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Székesfehérváron.
Hírek » InforMed
Eletmód
szerda, 2015. március 4. 18:49
Újab Adolf Hitlerre emlékeztető kiskutya született Nagy-Britanniában - az egykori náci vezető bajsza és hajviselete most egy csivaván tűnt fel.
Eletmód » HVG.hu
Bulvár
szerda, 2015. március 4. 18:48
Megint mindenki Monica Lewinsky ondófoltos ruhájáról beszél, miután kiderült, hogy az árnyéka ott van Bill Clinton hivatalos portréján is.
Bulvár » Velvet.hu
Hírek
szerda, 2015. március 4. 18:46
Napi néhány csésze kávé elfogyasztása segíthet elkerülni a szívbetegség ismert kockázati tényezői közé tartozó érelmeszesedést - állapították meg dél-koreai kutatók.
Hírek » InforMed
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 18:45
Németországban 2,2 milliárd euró nemzetgazdasági kárt okozhat az influenzajárvány az esseni RWI gazdaságkutató intézet becslése szerint.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 18:45
A Magyar Nemzeti Bank elemzői, Kuti Zsolt és Ligeti Imre szerint megérett az idő, hogy a nemzetközi hitelminősítő intézetek javítsák Magyarország hitelbesorolását.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Belföld
szerda, 2015. március 4. 18:44
Egy ország szociális politikája mutatja meg, mennyire demokratikus országról van szó. Minél több polgárát öleli fel a szociális szolgáltatásokon keresztül, annál demokratikusabb egy közösség. Jelenleg Szerbiában 3 millió polgár, vagyis az ország lakosságának ötven százaléka alkalmazza a szociális szolgáltatások valamelyikét. De hogy hány család, illetve gyermek szorul szociális védelemre, erről a minisztériumnak nincsenek pontos adatai, azt viszont tudni: a legnagyobb gondot a szegénység okozza. Egy személy átlagosan 5 évig él szociális anyagi támogatásból, tudtuk meg Nenad Ivaniševićtől, a munka, foglalkoztatási és szociális védelmi minisztérium államtitkárától az UNICEF által, a gyermekvédelem reformjának témájában szervezett kerekasztal-beszélgetésen Belgrádban.
Belföld » MagyarSzo.com
Gazdaság
szerda, 2015. március 4. 18:43
A 2008-as válság óta a szakképzett fizikai, szellemi munkavállalók és a felsővezetők fizetései között világszerte mélyült a szakadék. A globális tanácsadó vállalat Hay Group online adatbázisából az derül ki, hogy a vizsgált, több mint 110 ország közül kétszer annyiban nőtt a különbség, mint ahány helyen csökkent.
Gazdaság » TőzsdeFórum
Game
szerda, 2015. március 4. 18:41
Megjelent a klasszikus Alone in the Dark szellemi örökösének kikiáltott horror-kaland.
Game »
Game
szerda, 2015. március 4. 18:41
Megjelent a klasszikus Alone in the Dark szellemi örökösének kikiáltott horror-kaland.
Game » GameStar

752 cikk | 8 / 38 oldal