Hírek - kedd, 2015. március 3.

   

Bulvár
kedd, 2015. március 3. 23:57
Egy disneylandi relikviákat gyűjtő magánszemély kollekciójának darabjait árverezték el 1,7 millió dollárért (csaknem félmilliárd forintért).
Bulvár » Inforadio.hu
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 23:45
Megkapta megjelenési dátumát a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.
Számitástechnika » SG.hu
Bulvár
kedd, 2015. március 3. 23:36
Három személyautó ütközött össze Óbudán a Lajos utca és a Nagyszombat utca kereszteződésében - tájékoztatta az MTI-t az ORFK sajtóügyeletese.
Bulvár » Inforadio.hu
Magazin
kedd, 2015. március 3. 23:24
Három személyautó ütközött össze Óbudán a Lajos utca és a Nagyszombat utca kereszteződésében - tájékoztatta az MTI-t az ORFK sajtóügyeletese.
Magazin » Népszabadság Online
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 23:23
Cikkünkből megtudhatja, hogy mit jelent a közétkeztetés fogalma, és olvashat a közétkeztetést érintő változásokról.
Eletmód » WebBeteg
Hírek
kedd, 2015. március 3. 23:04
Megszavazta az azonos neműek házasságát legalizáló törvényt a szlovén parlament kedden késő este, s a jogszabály egyben megteremti a párok örökbefogadási jogát is - adta hírül a szlovén közszolgálati televízió (RTV) .
Hírek » InforMed
Hírek
kedd, 2015. március 3. 23:02
Az MSZP elnöke szerint a kormány szétzilálta a szociális ellátások rendszerét.
Hírek » InforMed
Hírek
kedd, 2015. március 3. 22:58
Öt és fél milliárd ember, vagyis az emberiség háromnegyede csak korlátozottan jut hozzá fájdalomcsillapítókhoz - közölte az ENSZ e témában illetékes hivatala éves jelentésében. Az égető drogproblémák közül a szerzők a kannabisz fogyasztás legalizálását és új kábító...
Hírek » InforMed
Videók
kedd, 2015. március 3. 22:30
Az idei esztendőben is fontos fejlesztések szolgálják a Vízivárosban élőket. Egyebek mellett megkezdődik a Királysoron található Fűtőerőmű kiköltöztetése és a terület rehabilitációja, ami többéves program és jelentős városképi változást hoz majd. Horváth Miklósné a terület önkormányzati képviselője az idei költségvetés Vízivárost érintő fejlesztéseiről tartott sajtótájékoztatót.
Videók » Tudósítók.hu
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 22:14
A Gaming Corps készít játékot Robert Kirkman első filmjéből, az Air-ből.
Számitástechnika » SG.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 22:06
Már a megjelenés pillanatában látszott, hogy Gyarmati Fanni naplója sikerre van ítélve. A profi marketing mellett Radnótiék mítosza is segített ebben. Márai naplói iránt mintha lanyhulna az érdeklődés, Móricz feljegyzései iránt pedig ismét nőhet az új kötettel.
Kultúra » Népszabadság Online
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 22:00
Karafiáth Orsolya Székesfehérváron csütörtök este hatkor fog beszámolni arról, hogy tulajdonképpen mit keresett Kim Dzsong Un diktatúrájában.
Kultúra » Népszabadság Online
Videók
kedd, 2015. március 3. 22:00
Összesen mintegy 32 ezer tő virággal járulnak hozzá a közfoglalkoztatottak Szolnok élhetőbbé, szebbé tételéhez. A közterületeken várhatóan már március közepén kezdődik el a növények kiültetése.
Videók » Tudósítók.hu
Bulvár
kedd, 2015. március 3. 21:55
Az Antarktisz jeges vizében úszva kampányol a Ross-tenger védelméért Lewis Pugh brit hosszútávúszó, aki embert próbáló vállalkozásával a Föld legdélebbi pontját hódította meg, ahol még úszni lehet.
Bulvár » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 21:50
Az idén is meghirdette gyerekkönyvíró-illusztrátor pályázatát, a piszén-pisze kölyökmackóról, valamint Süsü, a sárkány kedvenc ételéről elnevezett Aranyvackor-díjat a Pagony Kiadó.
Kultúra » Népszabadság Online
Tudomány
kedd, 2015. március 3. 21:45
Elektronikus térkép készül a Konfuciusz család csaknem 200 hektáros temetőjéről, amely elsősorban a leszármazottaknak nyújt majd útmutatást arról, hol találják őseik sírját - közölték a legnagyobb befolyású kínai filozófus szülőhelyének illetékesei kedden.
Tudomány » Stop.hu
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 21:43
Soha nem volt még annyi dollármilliárdos a világon, mint most - állítja a Forbes magazin, mely elkészítette legfrissebb milliárdos listáját.
Gazdaság » Menedzsment Fórum
Hírek
kedd, 2015. március 3. 21:43
Nem tesz feljelentést az Egyesült Államok és Anglia ellen a világ legnagyobb SIM-kártya gyártója, a francia alapítású, de hollandiai székhelyű Gemalto multinacionális vállalat, amiért a két említett állam titkosszolgálatai 2010-ben és 2011-ben behatoltak a cég informatikai rendszerébe. Franciaországban rossz emlékeket ébresztett a történet, a cég elődjének irányítását tizenöt évvel ezelőtt ugyanis egy az amerikai titkosszolgálatokhoz kötődő befektető szerezte meg.
Hírek » Inforadio.hu
Magazin
kedd, 2015. március 3. 21:41
Lanyhuló intenzitással ugyan, de csaknem 15 hónappal azután, hogy felütötte a fejét Guineában, Sierra Leonéban és Libériában a vérzéses láz, az ebola továbbra is fertőz. Azokra, akik túlélik a fertőzést, társadalmi megbélyegzés vár, amely már most hatalmas konfliktusok forrása mind a három országban.
Magazin » Népszabadság Online
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 21:41
Az alvás életünk egyik legfontosabb része, hiszen a kialvatlanság hosszabb távon koncentrációhiányhoz, hangulatingadozáshoz vezethet, vagy következménye lehet hormonális-, idegrendszeri-, mozgásszervi-, vérkeringéssel kapcsolatos betegségeknek. Nem mindegy tehát, milyen matracot választunk. Fontos, hogy éjszaka tehermentesítsük a gerincoszlopunkat.
Eletmód » WebBeteg

467 cikk | 1 / 24 oldal