Hírek - kedd, 2015. március 3.

   

Hírek
kedd, 2015. március 3. 16:32
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőtől átmeneti kifizetési tilalmat rendelt el a Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztárnál és a PRO V1TA Első Magyar Kiegészítő Egészségpénztárnál - közölte a jegybank kedden az MTI-vel.
Hírek » InforMed
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 16:31
Négyszázharmincmillió forintos tőkebefektetéssel külpiacra lép az IPR-Insights magyar tulajdonú, szoftvergazdálkodási szakértő cég - közölte a vállalat kedden az MTI-vel.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 16:30
Startupoknak indít közös programot a CISCO, a Deutsche Telekom és az Intel.
Számitástechnika » Computerworld
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 16:30
A jövőt idéző okostelefonok mellett már az ötödik generációs mobilhálózatok is fontos szerepet játszanak a tegnap kezdődött barcelonai Mobile World Congress-en (MWC). Újra hódít a fényképezés, a Firefox pedig ismét nekifut a mobilipar meghódításának.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 16:30
Fusion Storage technológiáva érkezik 94 Magnus és 101 Magnus(+).
Számitástechnika » Prohardver!
Tudomány
kedd, 2015. március 3. 16:28
Az embernél szerzett immunhiányos tünetegyüttest (AIDS) okozó HIV-vírus egyik típusának alcsoportjai közül kettő a kameruni nyugati síkvidéki gorilláktól származik - állapította meg egy amerikai tanulmány.
Tudomány » Inforadio.hu
Hírek
kedd, 2015. március 3. 16:28
A második világháború utáni Európa újjáépítését segítő Marshall-tervhez mérhető segítségnyújtást szorgalmaztak kedden, az ebolajárvány megfékezése érdekében tartott magas szintű nemzetközi konferencián Brüsszelben afrikai vezetők.
Hírek » InforMed
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 16:26
A Magyar Lapkiadók Egyesülete szerint bármilyen, a hazai médiavállalkozásokra kivetett adó továbbra is versenyhátrányt jelent "az online piacon túlsúlyban lévő globális szereplőkkel" szemben.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Hírek
kedd, 2015. március 3. 16:25
Ha húsvét idején elhatározza, hogy kipróbálja a böjtölést, fontos, hogy ne csak egy divatot kövessen, hanem kihasználja a böjtkúra nyújtotta lehetőséget arra, hogy kedvezőtlen táplálkozási szokásait megváltoztassa, és a kúra utáni időszakban kijavítsa az étkezéssel kapcs...
Hírek » InforMed
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 16:19
Az Epson bejelentette új, gyors, kényelmes, otthoni és irodai használatra szánt asztali lapolvasóját.
Számitástechnika » SG.hu
Hírek
kedd, 2015. március 3. 16:18
Az adó egyszázalékos felajánlása nem függ attól, hogy az adott szervezetnek van-e közhasznú jogállása - tájékoztatta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) a civil szervezetekkel összefüggő új, elektronikus eljárásokkal kapcsolatban kedden az MTI-t.
Hírek » InforMed
Hírek
kedd, 2015. március 3. 16:17
A Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. (Culevit Kft.) törvénysértőnek tartja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) határozatát, amelyben 25 millió forinttal bírságolta a céget, ezért közigazgatási perben megtámadta a döntést – jelentette be Lex László, a társaság ügyv...
Hírek » InforMed
Hírek
kedd, 2015. március 3. 16:17
A jövő évi költségvetést megvitatták a képviselők a parlamentben. Bármit is vitattak meg, a vita kommunikációja, az amit az emberekkel közölnek eleve számos ellentmondást sejtet és tartalmaz. „Varga Mihály kiemelte, a 2014 és 2020 közötti fejlesztési ciklussal új időszámítás kezdődik a hazai fejlesztéspolitikában: hét év alatt több mint 34 milliárd euró támogatás érkezik Magyarországra,” A kormánypárti képviselők és maga a miniszterelnök úr is számtalan felszólalásukban kifogásolják és bírálják az Európai Unió munkáját és hazánkhoz való hozzáállását. Ehhez képest az Unióból érkező pénz elfogadása természetes, mintha soha egy elmarasztaló szó el se hangzott volna az Unió felé. Az Unió munkáját és […]
Hírek » KanadaiHirlap.com
Bulvár
kedd, 2015. március 3. 16:16
Eddig ismeretlen okból leszállni kényszerült egy vitorlázó repülőgép kedden Budakalász közelében - közölte az ORFK kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
Bulvár » Inforadio.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 16:12
Egykori és mai költők verseivel járják körbe színészek és zenészek az erotika témáját a zenei betétekkel tarkított irodalmi felolvasóesten.
Kultúra » Litera
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 16:09
A magyar kard történetét bemutató, értékes műtárgyakat és kardritkaságokat szerepeltető tárlatot nyitott meg Hende Csaba honvédelmi miniszter a budapesti Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeumban kedden.
Kultúra » Inforadio.hu
Hírek
kedd, 2015. március 3. 16:07
2015.február 21-én mutatták be Peter Shaffer AMADEUS c. színművét a Vörösmarty Színházban. Két különleges ember, Salieri és Mozart életének egy szakaszát kísérhetjük figyelemmel. Salieri a bécsi udvari zeneszerző rögtön észreveszi, hogy Mozart egy zseni. Ezért mindent megtesz, hogy ne az ő zenéje legyen a kiválasztott. Szó szerint élet-halál küzdelmet folytatnak a fennmaradásért. Mozart rejtélyes módon meghal. Salieri megőrül. Van-e, és ha igen, ki lesz a győztes? Erre nem kapunk választ, az utókor dolga eldönteni… Antonio Salieri — Hirtling István Wolfgang Amadeus Mozart — Lábodi Ádám Constanze-Mozart felesége — Varga Gabriella Rendezte: Hargitai Iván A fotókat a KMH társszerzője, Gergely Beatrix […]
Hírek » KanadaiHirlap.com
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 16:07
Az MNB átmeneti kifizetési tilalmat rendelt el a Honvéd és a PRO V1TA egészségpénztáraknál....
Gazdaság » Pénzcentrum
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 16:04
A 2015-re szóló előrejelzések szerint a videótartalmak népszerűsége növekszik, az LTE előfizetők száma ugrásszerűen bővül, és a mobil szélessáv lefedettség tovább javul.
Számitástechnika » SG.hu
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 16:04
Ukrajna arany- és devizatartaléka a harmada a biztonságosnak tartott szintnek - mondta az EU kijevi képviselete kereskedelmi-gazdasági szekciójának a vezetője.
Gazdaság » Világgazdaság Online

467 cikk | 8 / 24 oldal