Napló - Legolvasottabb cikkek

   

Ünnepelt a százhúsz éves Igazfalva
Erős vár a végeken Az idei Igazfalvi Napok a jókedvű találkozások, kulturált szórakozási lehetőségek mellett a falu és a Felső-Bega mente magyar közösségei számára is a szülőföldhöz, a te­le­pes elődök hitéhez való ragaszkodás üzenetét is tartalmazták. Az ünnepség első napján hang­­súlyosan a szabadtéri rendezvények kerültek előtérbe.
PÉCS - Megtörtént a csoda! (infúzióval a rák ellen )
PÉCS - Megtörtént a csoda! Pécsi tudósok megtalálták azt a gyógymódot, amellyel gyógyítható a rettegett betegség..., a RÁK.A szert a betegek infúzió formájában kapják majd, de a rémséges mellékhatások nélkül győzhetik le a kórt. A tervek szerint hamarosan embereken is kipróbálják az új eljárást. Közel 180 ezer ember életét mentheti meg csak Magyarországon dr.
Az ösződi beszédről
Az ösződi beszédről   Az, amit ösződi beszédként ismerünk, az a valóságban egészen más volt, de más volt az előélete is. Az évek alatt innen-onnan csurrant-cseppent információk hézagmentes összerakásából egészen más kép alakult ki bennem, mint ami a közvélekedést jellemzi.
A hunokról és magyarokról
A hunokról a mai általánosan elfogadott tudományos nézetek szerint nincsenek pontos és minden szempontból bizonyítható adatok. Sok hiányosság mutatkozik a hunok történelmében a mai napig. A hivatalos álláspont szerint a hunok Európában az időszámításunk szerinti IV. században tűnnek fel a Fekete-tenger, a Káspi-tó között a Volga-Don összefolyásának magasságáig.
Mindenki túléli a fizikai test halálát - egy szkeptikus idegsebész megdöbbentő túlvilági beszámolója
Van egy titok, ami sokkal nagyobb, mint a politika, az egészségügyi szabadság, a tudomány, vagy akár az emberi faj egész történelme. Ezt a titkot továbbra sem ismeri el - még el is ítéli - a tudományos közösség, és mégis ez a legfontosabb titka mindennek, ami van.Igen, mindennek.A titok egyszerűen az, hogy mindannyian túléljük a fizikai testünk halálát.
Elrabolt nyom
blog »
Elrabolt nyomBár öleltem volna, mikor búcsúztam.Bár búcsúztam volna, mikor öleltem.Türkiz füstöt fúj a délután,a nap henyél a víz fodrán.Néz, s vár, elrabolja az órát.Halk hullámok hátánhomályba hamvad... Vetélt a lélek, néma a magzat.Ne, ne hunyd le...Ha hunyod, hunyd örökre!Vagy nézz, de nézz szemembe!Felperzselt tengerenfulladsz majd a könnyembe.S ölelve búcsúzunk...
Házi ápolás weblapom
Csak egy dolog van, ami mindig volt, Ami van, és ami örökké lesz. Ez a dolog a szeretet: A szeretet, amely teremtett, A szeretet, amely táplál, A szeretet, amely fenntartja Isten világegyetemét. A nagy szavak nem érnek semmit, Elszállnak, mint az őszi szél De a szeretet, ha tiszta szívből fakad, Elkíséri az embert, amíg él.
ÉRDEKES ÉS MEGLEPŐ TÖRTÉNETEK, -ADATOK
PÉNTEK 13.Avagy; miért szerencsétlen ez a nap?A történet Kr.u. 1112 körül kezdődik... A francia Hugues de Payens márki és 8 másik francia lovag megalapítja Krisztus Szegény Lovagjainak rendjét. És hogy miért szegények, ha egyszer nemesek? A rend minden tagja köteles teljes vagyonát a rend és a keresztény egyház számára felajánlani, és a korábbi világi élvezetekről lemondani.Kr.u.
 
A mai rohanó vilagunkban az  - én véleményem szerint - elsődleges és legfontosabb, ami mindennapjainkat kitölti az a pénz, a karrierépítés... De kérdezem én...mit ér mindez, ha nincs hitünk?....tapasztalatból tudom, hogy hányszor de hányszor tagadjuk meg nap, mint nap hitünket...pedig enélkül sokkal nehezebb az előrejutás....
Vízgyógyászat
A vízzel való gyógyítás nem újkeletű dolog. Már a szkíták, egyiptomiak, babilóniaiak is használtak fürdőket, izzasztókat gyógyászati céllal.  A vízgyógyászatnak sokféle módja van, lehet a víz hőfokának változtatásával (fokozatos csökkentésével, illetve növelésével) jó eredményeket elérni, tüdőgyulladás, láz, tífusz, különböző fertőzések, sőt  pszichiátriai zavarok kezelésénél.

4849 cikk | 12 / 485 oldal