Napló - Legolvasottabb cikkek

   

Alföldi Géza - Én tovább nem hazudok!
Ülök a magyar éjszakában, Fölöttem fénylő csillagok. A hold fényében túl a réten Ezernyi virágszín ragyog. Balzsamos szellő táncol a réten, Lelkem az égen andalog.
Miért olvassam a Bibliát?
 „Lábam előtt mécses a Te igéd, ösvényem világossága.” (Zsolt 119,105)   Miért olvassam a Bibliát? Keresztyén horoszkóp - vagy mindennapi útmutató? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a vasárnap esti ifi-istentiszteleten.   Várunk téged is 2012.
A rovás "gy" betűjének jelentése
Rovásírás ”gy” betűjéről.   A rovásírás legismertebb jele a ”gy”-betű. Hangtani jelentésén kívül még az ”egy” számot, áttételesen pedig az Isten fogalmát is jelenti. Ezzel azonban nincsen vége.
 
H
   N .  Nn .
A magyar házak mágikus ereje
A magyar házak mágikus ereje Wanatka Gabriella Hétfő, 2010. május 17. 07:12 http://www.lakaskultura.hu/fokuszban/a-magyar-hazak-magikus-ereje-42780.
...........
    .......        ........ 
ÚJ INFORMÁCIÓ A BOSNYÁK PIRAMISOKRÓL!!!
blog »
ÚJ INFORMÁCIÓ A BOSNYÁK PIRAMISOKRÓL!!!2012 - A feltárások éve / Year of Revelations Bosnyák piramisok - Az alagutakA boszniai Piramisok Völgye alatt van egy kiterjedt földalatti alagút és kamrahálózat, amely összesen több mint tíz mérföld hosszú, és összeköti az összes piramist más helyekkel együtt.
Hogyan lehetek biztos a hitemben?
IFI-ISTENTISZTELET február 12-én vasárnap 17 órai kezdettel Téma: HOGYAN LEHETEK BIZTOS A HITEMBEN? - mit jelent hinni? - miben kell hinni, hisz mindenki hisz valamiben? - miért éppen Jézus Krisztusban kellene hinni? - miért kellene egyáltalán Jézusban hinni? - ha jól elvagyok templom, gyülekezet, ifi nélkül, de otthon imádkozok, akkor az elég, nem elég, kell ennél több?? Ha ...
 
    . --------------------------------------------------------------------------------     ” Szerkesztés dátuma: szombat, 2013. április 5.   Nézettség: 924664    
JÉZUS ÉS A GYERMEKEK
Alapige:Mt 10,13-16 Ekkor kisgyermekeket vittek hozzá, hogy megérintse őket, a tanítványok azonban rájuk szóltak. Amikor ezt Jézus észrevette, megharagudott, és így szólt hozzájuk: "Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa.

4856 cikk | 11 / 486 oldal