Hírek - kedd, 2015. március 3.

   

Sport
kedd, 2015. március 3. 11:16
Verbálisan továbbra is húzogatja a középsúlyú WBA világelsõ Gennady Golovkin bajszát a fiatal mexikói Julio Cesar Chavez Jr. A középsúly korábbi WBC bajnoka legközelebb egy köztes súlyhatáron, 172 fontban, azaz félnehézsúlyúként fog megmérkõzni Andrzej Fonfarával, de egyfolytában azt kommunikálja,
Sport » Profiboksz.hu
Egyéb
kedd, 2015. március 3. 11:16
Keresőkutyát megtévesztő, balzsamszerű anyaggal bekent cigarettát akart becsempészni az országba Záhonynál egy ukrán állampolgár - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense kedden az MTI-vel.
Egyéb » Inforadio.hu
Sport
kedd, 2015. március 3. 11:14
A múlt héten a WBA szervezet utasította nagyközépsúlyú "szuper" bajnokát, hogy védje meg címét a "rendes" világbajnok Carl Froch ellen. A két fél több, mint három évvel ezelõtt már megmérkõzött egymással és az akkori összecsapás gyõztese a veretlen amerikai ökölvívó lett. A brit ökölvívó
Sport » Profiboksz.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 11:14
Kitartó munka, szorgalom és elhivatottság jellemzi a kúlai Népkör Magyar Művelődési Központ munkáját, szögezhető le a vasárnap megtartott évi közgyűlésen elhangzottakból.
Kultúra » MagyarSzo.com
Sport
kedd, 2015. március 3. 11:12
Meglehetõsen félsikerû pehelysúlyú pályafutását követõen a korábban számos súlycsoportban világbajnok Nonito Donaire visszatér 122 fontba, ami fizikálisan is sokkal inkább megfelelõ
Sport » Profiboksz.hu
Sport
kedd, 2015. március 3. 11:11
Miután Arthur Abraham és Robert Stieglitz immár negyedszer is kénytelen egymásnak feszülni, a korábbi középsúlyú világbajnok Felix Sturmnak más lehetõség után kellett néznie. A bunyós
Sport » Profiboksz.hu
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 11:07
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Naty Revuelta, Fidel Castro egykori nagy szerelme, a kubai forradalom vezéralakja emigráns lányának anyja. A havannai társasági élet ismert alakja pénteken halt meg.
Kultúra » Múlt-kor
Kultúra
kedd, 2015. március 3. 11:06
A nyolcadik jelölés után az idei gálán vehette át első Oscar-díját Alexandre Desplat A Grand Budapest Hotel kelet-európai folklórt idéző zenéjéért. Ő a hetedik francia zeneszerző, akit a legjobb filmzenének járó elismeréssel jutalmazott Hollywood.
Kultúra » 168 óra Online
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 11:04
Ki kapja kitől, mit és hol? Mekkora az értéke? Egyebek között ezektől is függ, hogy az ajándék után kell-e illetéket fizetni.
Gazdaság » AdóZona.hu
Autó
kedd, 2015. március 3. 11:02
Két versenyhétvége pénteki szabadedzésén is autóba ülhet majd 2015-ben a Williams istálló női tesztpilótája, Susie Wolff.Tovább »
Autó » F1világ.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:01
A cukorbetegség szinte az egész életet változtatja meg, hiszen a betegek nem csupán gyógyszeres-vagy inzulinkezelést kapnak, de alapvető feltétel a speciális étrend megtanulása és követése is. Azt viszont sokan nem tudják, hogy a diéta összeállítása során nem csak arra kell figyelni, hogy az egyes étkezések időzítése, szénhidráttartalma és glikémiás indexe megfelelő legyen, hanem bizonyos nyomelemek bevitele is fontos lehet. Dr. Molnár Jeannette doktornő, a Budai Endokrinközpont diabetológusa, aki több mint 10 éve foglalkozik ezzel a területtel, az alábbiakban összegezte a legfontosabb tudnivalókat.
Eletmód » Egészségkalauz.hu
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 11:01
A CloudConvert gyors segítséget biztosít a felhőn keresztül.
Számitástechnika » PC World
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:00
Nagy fejfájást okoz az anyukának, ha a baba szinte kezdettől fogva csak hosszú sírás árán tud elaludni, vagy ha a korábban gond nélkül, jól elalvó baba egyszer csak elkezd sírni minden altatásnál. Mi lehet ennek az oka? Mit tegyünk, ha vigasztalhatatlan a baba?
Eletmód » Életforma.hu
Eletmód
kedd, 2015. március 3. 11:00
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az előtted álló hónap? Kattints, és kiderül, mit üzennek Neked a csillagok márciusra!
Eletmód » Freespirit.hu
Videók
kedd, 2015. március 3. 10:58
Ezt Lisa is tudja és már készül a piknik időszakára.
Videók » Stop.hu
Külföld
kedd, 2015. március 3. 10:57
Miközben a szakértők arról elmélkednek és vitatkoznak, hogy Borisz Nyemcov orosz ellenzéki politikust vajon Putyin elnök megbízásából vagy egyéb okból gyilkolták-e meg, a politikát máris az ügy szálai közé vehetjük – az orosz hatóságok nem adták meg a beutazási engedélyt a temetésre utazó lengyel delegáció vezetőjének, Bogdan Borusewicznek, a lengyel parlament felsőháza, a szenátus elnökének. A lengyel küldöttséget visszahívták, nem vesznek részt a keddi temetésen.
Külföld » 168 óra Online
Magazin
kedd, 2015. március 3. 10:50
A hosszú, téli napok után végre itt a tavasz, reményeink szerint sok napsütéssel és megfelelő csapadékmennyiséggel. Most kezdenek újjáéledni a kertünk növényei és az időben, szakszerűen elvégzett kerti munkákkal elősegíthetjük, hogy egész évben szemet gyönyörködtetve fejlődjenek.
Magazin » Édenkert.hu
Számitástechnika
kedd, 2015. március 3. 10:49
Idén is várják az Ethical Hacking Konferencia szervezői azokat az új tehetségeket, akik szívesen mutatják be az általuk frissen felfedezett biztonsági hiányosságokat a hallgatóságnak
Számitástechnika » SG.hu
Technika
kedd, 2015. március 3. 10:48
Akiknek a lelki békéje ezen múlott, most megnyugodhatnak: igazi brit kutatási eredmény szerint az átlagos hímvessző mérete erekció közben 13,12 centiméter, ernyedt állapotban pedig 9,16 centiméter. Mindezt 15500 kísérleti személy adatainak összegzéséből kapták. Az eddig elfogadott átlagméret ennél nagyjából 2 centiméterrel nagyobb volt, azaz a tudományos alapossággal készült brit statisztika szerint körülbelül egy inch-csel csökkent az átlagos péniszméret.
Technika » Népszabadság Online
Gazdaság
kedd, 2015. március 3. 10:47
A gázév három hónappal eltolódik, kapacitást lekötni pedig negyedévre és napon belül is lehet - egyebek mellett ezt tartalmazza a földgázellátásról szóló törvény módosítása, amelyet ma - 131 igen szavazattal, 65 nem ellenében - fogadott el az Országgyűlés.
Gazdaság » Világgazdaság Online

467 cikk | 16 / 24 oldal