Napló - Legújabb cikkek

   

A SUSZTER ÉS A   KAPTAFA NE FELEJTSE EL…  Azaz a templom maradjon a hívők menedéke.
                A SUSZTER ÉS A  KAPTAFA NE FELEJTSE EL… Azaz a templom maradjon a hívők menedéke.   A suszter és a kaptafa ne felejtse el, Maradjon annál, mihez ért, mert, ha elszelel Mire nem szól a jogosítványa, akkor már Utólag is csak annyit mondjon halkan, kár.
HÖLGYEK KÖSZÖNTÉSÉT   NE FELEDJÉTEK…
            HÖLGYEK KÖSZÖNTÉSÉT  NE FELEDJÉTEK…   Hölgyek köszöntését ne feledjétek Férfitársaim, mert a mai napon Róluk szóljon majd az ünnepi ének Mindenhol szerteszét, egész világon.
VIRÁGZIK MÁR  AZ ÖSSZES ORCHIDEA…
              VIRÁGZIK MÁR AZ ÖSSZES ORCHIDEA…   Virágzik már az összes Orchidea, Nyolcadmagával ontja az illatát. Napközben éri őket Nap sugara, Bűvöli szépségük az egész szobát.   Megint elmondom, az átültetésük Során azt hittük, nem kapnak erőre, De az élni akaró vidám kedvük Noszogatja őket már a jövőre.
ÖRÖK SZERELEMBEN  ÉLÜNK TÜNDÉRRÓZSÁMMAL…  „Van – e szerelmesebb vallomás”
              ÖRÖK SZERELEMBEN ÉLÜNK TÜNDÉRRÓZSÁMMAL… „Van – e szerelmesebb vallomás”   Örök Szerelemben élünk Tündérrózsámmal, Öleléssel, csókokkal és nagy Boldogsággal Tekintünk a jövő felé, mert jól tudjuk már, Szerelmünkről énekel sok csacsogó madár. Ők is örülnek, mert látják, Boldogok vagyunk, Szerelmesek szépséges hajóján utazunk.
 
  ÖRÖK SZERELEMBEN ÉLÜNK TÜNDÉRRÓZSÁMMAL… „Van – e szerelmesebb vallomás”   Örök Szerelemben élünk Tündérrózsámmal, Öleléssel, csókokkal és nagy Boldogsággal Tekintünk a jövő felé, mert jól tudjuk már, Szerelmünkről énekel sok csacsogó madár. Ők is örülnek, mert látják, Boldogok vagyunk, Szerelmesek szépséges hajóján utazunk.
KÉRDÉSEK
              KÉRDÉSEK   Az Ember tudatosan csinál mindent, Vagy csak legtöbbször szándékosan színlelt Hazugságban éli le az életét Akkor mikor imára nyújtja kezét?  Feléd mutatja sokszor álorcáját, Nem tükrözve képének valóságát.
ÉDESAPÁM MESÉL, AVAGY…  Egy kis bővített életrajzi visszaemlékezés arra, akitől a legtöbbet kaptam   ahhoz, hogy később az életben majd meg tudjam állni a helyemet.     2.Rész
                ÉDESAPÁM MESÉL, AVAGY… Egy kis bővített életrajzi visszaemlékezés arra, akitől a legtöbbet kaptam  ahhoz, hogy később az életben majd meg tudjam állni a helyemet.   2.Rész   „Paraszti mezők küldötte vagyok, Úgy jöttem, mint vadon termett virág. Bölcsességem, tudásom nem nagyok, Nem neveltek engem nagy iskolák.
ÉDESAPÁM MESÉL, AVAGY…  Egy kis bővített életrajzi visszaemlékezés arra, akitől a legtöbbet kaptam   ahhoz, hogy később az életben majd meg tudjam állni a helyemet.     1.Rész
                ÉDESAPÁM MESÉL, AVAGY… Egy kis bővített életrajzi visszaemlékezés arra, akitől a legtöbbet kaptam  ahhoz, hogy később az életben majd meg tudjam állni a helyemet.   1.Rész   „Paraszti mezők küldötte vagyok, Úgy jöttem, mint vadon termett virág. Bölcsességem, tudásom nem nagyok, Nem neveltek engem nagy iskolák.
CIGÁNY KUNYHÓ SZÜLŐFALUMBAN BAKONYSZENTKIRÁLYON AZ ERDŐSZÉLEN.
              CIGÁNY KUNYHÓ SZÜLŐFALUMBAN BAKONYSZENTKIRÁLYON AZ ERDŐSZÉLEN.      Az évek során már több alkalommal írtam arról, hogy Bakonyszentkirályon is élt több, dolgos cigány család.
MA MÁR HAT SZÉP  ORCHIDEÁNK VIRÁGZIK…
                MA MÁR HAT SZÉP ORCHIDEÁNK VIRÁGZIK…   Ma már hat szép Orchideánk virágzik Szobánkban, de igyekszik több bimbó is Utánuk, szemem pedig gyönyörködik Bennük, mert eredeti mind, nem hamis.   Nehezen viselték az átültetést De ma már ez is el lészen felejtve.

5044 cikk | 3 / 505 oldal