Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 12 Orbán Viktor: A kvóta elhibázott és kell a kerítés



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. szeptember 12. Nézettség: 299

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. szeptember 12. 21:16
A kvóta elhibázott és kell a kerítés, mert a migrációs nyomás növekedni fog – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök napirend előtti felszólalásában a budapesti Parlamentben. Rámutatott arra, hogy az október 2-i kvótareferendum nemzeti ügy, ami ideológiák és pártok felett kell, hogy álljon.
hétfő, 2016. szeptember 12. 21:16
A magyar gazdaság növekszik, csökken a munkanélküliség, sikeres a rezsicsökkentés. Minden gazdasági mutató arról árulkodik, hogy a magyarok jobban élnek, mint korábban – mondta Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában a magyar Parlament őszi ülésszakának kezdetén. A magyar kormányfő szerint az elért eredményeket veszélyezteti az ismét fokozódó migrációs nyomás. Orbán Viktor, miniszterelnök, Magyarország:
hétfő, 2016. szeptember 12. 21:16
„Mindenki láthatja, hogy Európát korábban nem látott népvándorlási hullám sújtja. Az a politika, amit most folytat Brüsszel, civilizációs katasztrófához fog vezetni. A civilizációs katasztrófa természete olyan, hogy nem egyik napról a másikra következik be, inkább lassan, de feltartóztathatatlanul halad, ahogy a termékenységi különbségek és az újabb népvándorlási hullámok megváltoztatják az európai népesség összetételét és kultúráját.”
hétfő, 2016. szeptember 12. 21:16
A magyar miniszterelnök szerint, amit eddig láttunk a népvándorlásból, csak a bemelegítés volt, hiszen ma a Földön hárommilliárd ember él napi két dollárnál kevesebből. A népesség Afrikában folyamatosan nő, és Európa még több kapuin kopogtató emberre számíthat. „A brüsszeli bürokraták pedig azt az érzetet keltik, hogy ez a jó élet egyszerűen elérhető, csak ide kell jönni. Ha biztatjuk, vagy akár csak hagyjuk, ezek a hatalmas néptömegek ide is fognak jönni.”
hétfő, 2016. szeptember 12. 21:17
Az Európai Unió tervezett betelepítési kvótarendszere nemcsak az államokat, hanem a településeket is veszélyezteti – mondta Orbán Viktor, hozzátette, kulcsfontosságú az október 2-i népszavazás. „A népszavazás nemzeti ügy. Itt nincs jobb- vagy baloldal. Itt most csak magyar emberek és magyar jövő van. Nincs pártügy, csak pártok fölött álló nemzeti ügy. Sokat dolgoztunk és sokat küzdöttünk. Végre megint van jövőnk. Arra kérem önöket, hogy ne kockáztassuk Magyarország jövőjét. Köszönöm a figyelmet.”
hétfő, 2016. szeptember 12. 21:17
A kormányfő megismételte, a segítséget kell odavinni, ahova arra szükség van, és nem a bajt Európába hozni.
hétfő, 2016. szeptember 12. 21:18
Meg kell védeni a Magyarságunk és NEMMEL KELL SZAVAZNI!!
VAJDASÁGIAK BIZTOS ÍGY FOGNAK SZAVAZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal