Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Orbán Viktor: az EU-nak tisztáznia kell álláspontját a migráció ügyében



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. július 21. Nézettség: 314

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. július 21. 20:04
Az EU elvesztette globális szerepét Nagy-Britannia kilépése miatt – hangsúlyozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a visegrádi országcsoport, Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia kormányfőinek csütörtökön Varsóban tartott csúcstalálkozója után.
csütörtök, 2016. július 21. 20:04
Orbán Viktor szerint az unió azért jutott ebbe a drámai helyzetbe, és minősült vissza regionális szereplővé, mert az Európai Bizottság a migráció kérdésében a lehető legrosszabb válaszokat adta. A magyar álláspont világos: az illegális bevándorlást európai területen kívül kell megállítani – mondta Orbán Viktor. A csütörtöki visegrádi kormányfői találkozó megteremtette az alapját annak, hogy a szeptemberi pozsonyi EU-csúcstalálkozón a V4-ek közös európai programmal lépjenek fel – jelentette ki a magyar miniszterelnök.
csütörtök, 2016. július 21. 20:05
Orbán Viktor, miniszterelnök, Magyarország: „Most, hogy a közel-keleti válság mellett minden ide vonatkozó jelentés szerint Afrika is megmozdult, és onnan is jelentős néptömegek készülődnek, mindennél fontosabb, hogy az Európai Unió végre tisztázza a szándékait a migrációval kapcsolatban. A legnagyobb baj mind a mai napig az, hogy az európai intézmények, különösen a Bizottság, nem beszél őszintén és nem beszél tisztán. Nem mondja meg, hogy mi a migrációs politikánk célja. Mi ugyanis azt gondoljuk, hogy a migrációs politikánk célja, hogy a migrációt megállítsuk, megakadályozzuk, hogy ellenőrzés nélkül bárki Európa területére lépjen.”
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal