Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 22 Orbán Viktor: A munkaerőhiányt nem bevándorlókkal kell kezelni



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. április 22. Nézettség: 354

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. április 22. 20:10
Az európai demográfiai mutatókból adódó várható munkaerőhiányt nem bevándorlókkal kell kezelni, hanem az európai fiataloknak kell munkát adni. Délen hatalmas, 40-50 százalékos a fiatalok munkanélkülisége. Miért nem nekik segítünk? – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában.

(Módosítva: péntek, 2016. április 22. 20:11)
péntek, 2016. április 22. 20:11
A kormányfő az interjúban arról beszélt, hogy a Schengen 2.0 akciótervet azért kellett közzétenni, mert Brüsszel előállt egy képtelen javaslattal, amely szerint Európa népesedési és gazdasági problémáit minél több migráns beengedésével kell megoldani.
péntek, 2016. április 22. 20:12
Ez egybeesik a volt szocialista kormányok migrációs politikájának most nyilvánosságra került dokumentumával – mondta. Brüsszel és a magyar baloldal között teljes összhang van: be akarnak hozni sokmillió embert Európába – jelentette ki Orbán Viktor.

“Az előző szocialista kormányok ilyen programjában az szerepelt, hogy az ország egytizede belátható időn belül külföldiekből fog állni” – mondta Orbán Viktor, aki szerint “ez egy agyrém”. Tehát “nemcsak Brüsszelt kell megállítanunk, hanem Brüsszel magyar szövetségeseit, a magyar baloldalt is” – fogalmazott a miniszterelnök.
péntek, 2016. április 22. 20:12
Szerinte Nyugaton egy ilyen kijelentés rasszizmusnak számítana, Magyarországon viszont nem, mert tízből nyolc magyarnak ez az álláspontja. A Nyugat egy buborékban, a saját életétől eltávolodott eszmék szerint él, ezért nehéz vele szót érteni – mutatott rá.
péntek, 2016. április 22. 20:12
Orbán Viktor a Helmut Kohllal való találkozása kapcsán felidézte: volt egy jelentős különbség Németország és Magyarország között a migránskérdésben. Mi regisztrációt akartunk, a németek viszont mindenkit beengedtek volna. Berlin azóta megváltoztatta a véleményét, és már azt az álláspontot képviseli, amelyiket mi is. Ha Európa nem is vallja be, de ma már ugyanazt csinálja, amit legelőször mi tettünk – mondta.
péntek, 2016. április 22. 20:13
Úgy vélte egyébként, hogy a balkáni útvonalon már nem jöhet be több migráns Európába, az olasz határt azonban még meg kell védeni.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal