Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 21 Már több mint ezer migráns torlódott fel a horgosi tranzitközpontnál



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. július 21. Nézettség: 348

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. július 21. 19:49
Ezernél is több migráns várakozik a magyar-szerb határszakaszon található tranzitközpontok előtt. Az előző napok tapasztalatai alapján a következő napokban tovább nőhet az ott táborozó bevándorlók száma.
csütörtök, 2016. július 21. 19:49
Segélycsomagért álltak sorba ezek a migránsok a Horgos melletti tranzitközpontnál. A bevándorlók ezúttal cipőket, zoknit és alsóneműt kaptak. Azonban ez csak kis mértékben segít az itt élők mindennapjain. A rossz higiéniai körülmények mellett sokaknak még alvóhelyük sincs a “dzsungelnek” nevezett táborban. A migránsok azt mondják:
– Minden embernek vannak gondjai, mivel sokuknak sátruk sincs. Te is láthatod, milyen problémákkal küzdenek ezek az emberek.
csütörtök, 2016. július 21. 19:50
– A lakhely nagyon rossz. Az emberek itt vannak. Ez itt a probléma. Nyissák meg a határt, hogy tovább tudjunk menni Magyarország felé. Nem akarunk Magyarországon maradni. Európába akarunk menni, Németországba, Franciaországba, hogy jobb életünk legyen.
csütörtök, 2016. július 21. 19:50
A Horgos melletti tranzitközpontban csütörtökön a kora délutáni órákban már több, mint 800 migráns várakozott. Többen borsos árat fizetve embercsempészek segítségével jutottak el idáig.
Egy afgán férfi azt mesélte nekünk, hogyan jutott el idáig: „Afganisztántól Szerbiáig több mint ötezer eurót fizettem, a csempészeknek is fizetnem kellett. Néha ezek a csempészek megverik az embereket, elveszik az értékeiket, a mobiltelefonjukat.”
csütörtök, 2016. július 21. 19:50
A Horgos melletti tranzitközpontnál várakozó migránsok korábban egy listát vezettek arról, hogy ki mikor érkezett a táborba. Ez alapján döntötték el, hogy kire mikor kerül sor, hogy bejuthasson Magyarországra. Csütörtökön egy táblán már azt írta, hogy ez nem érvényes, a jövőben a kimutatást a szabadkai ideiglenes befogadóközpontban vezetik majd.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal