Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 01 Anyák napi ünnepség Csantavéren



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 1. Nézettség: 264

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 1. 19:29
Nemcsak a pravoszláv húsvét, de az anyák napja is szebbé teszi a majálist. A csantavéri gyerekek nagyszabású műsorral készültek a családanyák ünnepére.

Izgatottan várták a gyerekek az anyák napi műsor kezdetét Csantavéren, a Szent Antal-templom parókiáján. A télen felszentelt Takács Gáspár Közösségi Terem környékén már nagy volt a nyüzsgés pár perccel a műsor megkezdése előtt is. A fiatalok sok műsorszámmal készültek a családanyák tiszteletére.
vasárnap, 2016. május 1. 19:29
Sótanyi Zsófia: „Az anyák napja alkalmából készítettünk egy műsort. Én a barátnőmmel fogok egy dalt elénekelni.”

Fehér Melitta: „Arról szól a mi kis produkciónk, hogy az Isten megteremti az édesanyát, és én vagyok az angyal, aki úgymond mindenbe beleszól.”
vasárnap, 2016. május 1. 19:29
Ének, tánc, prózamondás, szavalás – számos előadás volt az ünnepségen. A gyerekek számára külön öröm volt, hogy Utcai Róbert csantavéri plébános meghívására Paskó Csaba atya is ellátogatott a rendezvényre, ahol több mint 3000 kelebiai guruló fánkot sütöttek a vendégek számára. Paskó Csaba, plébános, Kelebia: „A helyi péknél 30 kiló lisztből dagasztottuk be csodálatosan, egy nagy masinával kidolgoztuk a tésztát, és a számításaink szerint olyan 3600 fánk készül ma.”
vasárnap, 2016. május 1. 19:30
A tavaly megnyitott közösségi termet a templomot építtető atyáról nevezték el. Utcai Róbert, plébános, Csantavér: „Szerveztünk már több alkalommal különféle rendezvényt, melyben a gyerekek megmutathatták az értékeiket, a tudásukat. Most anyák napjára készítettünk egy nagyon szép műsor-összeállítást.”

A közösségi terem zsúfolásig megtelt, a rendezvényre érkezett édesanyák, nagymamák örömmel nézték meg a számukra készített műsort.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal