Hírek - csütörtök, 2015. március 5.

   

Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 21:30
A következő hetekben eldőlhet a Déli pályaudvar sorsa. Már elkezdődött az alagút helyreállítása. De sajtóértesülések szerint a Déli pályaudvar esetleges bezárásáról szóló hírek nem alaptalanok.
Belföld » Inforadio.hu
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 21:30
Magyarországról nézve elég nehéz feldolgozni a tényt, hogy nyugat-európai országok jómódú családjaiból fiatalok szöknek át Szíriába, hogy az embereket élve elégető ISIS-hez csatlakozzanak. Még érthetetlenebb, mi vehet rá egy nőt arra, hogy a középkori gondolkodást képviselő dzsihádistákhoz csatlakozzanak. A népszerű, szép arcú és jól tanuló Amira Abase az osztálytársai szerint részben a szülei és a rá váró kényszerházasság ellen lázadt azzal, hogy Kelet-London helyett a Közel-Keletet választotta.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 21:30
A hatpontos előnnyel éllovas székesfehérváriak, akik a tavaszi nyitókörben kétgólos előnyt eltékozolva csak döntetlent értek el a Győr otthonában, nem számíthatnak könnyű meccsre.
Sport » ma.hu
Kultúra
csütörtök, 2015. március 5. 21:26
Nemzetközi hírű intézményeknek megfelelt a Váci Szimfonikus Zenekar - csak a váci polgármesternek nem, aki még az együttes nevét is elvenné.
Kultúra » Népszabadság Online
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 21:24
A rendőrség keres egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy jogtalanul utalt át egy magyar társaság bankszámlájáról több mint százmillió forintot egy svájci számlára - közölte honlapján [...]
Hírek » Kuruc.info
Game
csütörtök, 2015. március 5. 21:22
A legendás detektív történetét feldolgozó legújabb filmben a korábban Magnetót és Gandalfot is alakító Ian McKellan játssza majd Sherlockot, az első vélemények alapján nem is akárhogy.
Game » GameStar
Kultúra
csütörtök, 2015. március 5. 21:21
A hátborzongató történet helyett a mű eredeti mondanivalóját igyekszik a középpontba állítani a Mary Shelley Frankenstein című regénye alapján készült színdarab, melyet Hollós Gábor rendezésében pénteken mutatnak be a Szegedi Nemzeti Színházban.
Kultúra » Inforadio.hu
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 21:20
Vlagyimir Putyin elveszítette az orosz elit támogatását, ezért meg fog bukni – vélekedett Borisz Karaglickij orosz politológus egy német lapnak nyilatkozva.
Külföld » Erdély.Ma
Kultúra
csütörtök, 2015. március 5. 21:20
A nyári koncerteken már új számokat is hallgatnak a rajongók.
Kultúra » HVG.hu
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 21:20
Szerbia nem felelős az Európába irányuló illegális migrációért, az ország betartotta a szabad mozgásról szóló megállapodást, és le is csapott azokra, akik ezzel visszaéltek - jelentette ki Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök csütörtökön Belgrádban, miután megbeszéléseket folytatott Dimitrisz Avramopulosszal, az Európai Bizottság migrációs és uniós belügyekért, valamint az uniós polgárságért felelős biztosával.
Külföld » Stop.hu
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 21:19
A 2007-2013. évi európai uniós fejlesztési ciklus magyarországi zárásának újabb lépése a projektek szakaszokra bontása a fejlesztési források teljes egészében történő felhasználása érdekében - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár csütörtökön az MTI érdeklődésére.
Gazdaság » TőzsdeFórum
Bulvár
csütörtök, 2015. március 5. 21:19
Majd ezután tűsarkút húzott, és beugrott a medencébe egy női bugyiban.
Bulvár » Velvet.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 21:17
A Real Madrid nyáron szerződtette a Bayern Münchentől a világbajnok német középpályást, Toni Kroost, de eddig nem tudtuk, ki miatt.
Sport » Hirkereső
Külföld
csütörtök, 2015. március 5. 21:15
Kétórás műtét és nyolcvan öltés kellett ahhoz, hogy egy szöuli kórház sebészei összevarrják Mark Lippert amerikai nagykövet vágott sebeit. A 42 éves diplomatára az USA és Dél-Korea által minden évben megtartott tavaszi hadgyakorlatot ellenző férfi támadt rá. – Észak- és Dél-Koreát egyesíteni kell! – ordította Kim Ki Dzsong, miközben egy huszonöt centiméteres pengéjű késsel össze-vissza vagdosta és szurkálta Lippertet.
Külföld » Népszabadság Online
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 21:15
Péntek reggel újabb magyar brókercéghez száll ki az MNB - tudta meg a Napi.hu. Újabb magyar brókercég került bajba: péntek reggel érkezik az MNB felügyeleti biztosa a Hungária Értékpapír Zrt.-hez - értesült ... ...
Gazdaság » Napi Gazdaság
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 21:10
Szeretne történelmet írni a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata azzal, hogy legyőzi a Vienna Capitalst az osztrák jégkorongliga (EBEL) negyeddöntőjében, ugyanis a magyar klub még soha sem tudott a playoff-ban párharcot nyerni.
Sport » Stop.hu
Egyéb
csütörtök, 2015. március 5. 21:10
Pedig csak egy szájrapuszi volt. Igaz, hogy lányok között. Aztán meg volt itt erotikus tánc és bugyi nélküli törpejárás.
Egyéb » Kiskegyed Online
Belföld
csütörtök, 2015. március 5. 21:10
Orbán Viktor szerint 2018-ra megvalósulhat a teljes foglalkoztatás. Induljon el július elsejével a déli nyitás stratégiája - ezt javasolta előterjesztésében a külgazdasági és külügyminiszter.
Belföld » Inforadio.hu
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 21:07
Okava Miszao ünneplői között volt 92 éves fia, Hirosi és kétéves dédunokája is. A 117 éves nő a Japán nyugati részén lévő Oszakában él egy idősotthonban, ahol jól ismert remek étvágyáról.
Magazin » Erdély.Ma
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 21:07
A Magyar Vízilabda Szövetség hivatalosan is jelezte a vizes sportokat összefogó európai szövetségnek, hogy szívesen házigazdája lenne a 2016-os és a 2017-es férfi Bajnokok Ligája hatos döntőjének.
Sport » Hirkereső

1762 cikk | 6 / 89 oldal