Segítség - Legolvasottabb cikkek

   

Cikkek ajánlása
MagyarVagyok.com » Tartalom
Folyamatosan bővül az oldalunk tartalma. Ha van saját / kedvenc cikked amit megosztanál az oldalunkkal, kérlek azt üzenetben küldd el nekem és cikked bekerül az oldal tartalmaihoz! Emailcím: tartalom@magyarvagyok.com A cikkel együtt küldj még egy képet vagy videó linket is ha van! Várom a sok érdekes hozzászólást, adatokat és ötleteket!
Mobiltelefonról Képet feltölteni
MagyarVagyok.com » Fotók
Erről a műveletről videót is készítettünk. Nagyon egyszerű. Így kell:    Ezentúl küldhetsz egy emailt egy csatolt képpel a megadott email címre mobilodról és ez le lesz mentve a magyarvagyok fotóid közé a "Mobil feltöltések" albumba. Több képet is küldhetsz egy emailben. A képek neve az általad megadott Tárgy (subject) leírás lesz. Az e-mail tárgya a kép neve kell legyen.
Megjelenek a Google keresőn? Miért?
MagyarVagyok.com » Tartalom
Zoltán barátom válasza erre: fölösleges pánikba esni, annyi adat van fenn a google on és más keresőn amennyit más közösségi oldal tagjaként is meg lehetne találni. teszem azt, ha fenn van valaki a facebookon, akkor ha rákeres a nevére természetes, hogy a Facebook oldal jön fel.
PHP programozót keresünk!
MagyarVagyok.com » Tartalom
A MagyarVagyok egy négy éve működő, dinamikusan fejlődő online közösségi portál. A növekvő igények kiszolgálásához szükségünk van PHP, Ajax, Java, Mysql, Jquery ismeretekkel rendelkező programozóra/programozókra, part time/full time munkaidővel. További részletekért küldj egy üzenetet adminisztrátorainknak, Kovács Lórántnak vagy Kabai Zoltánnak.  
 
MagyarVagyok.com » Csoportok
Sziasztok. Aki ért a rádiózáshoz, hang keveréshez, figyelem! Verseny indul jövő héten. A MagyarVagyok rádiónak rövidke hangbejátszások, reklámok kellenek. Aki erre képes, küldjön párat. Az első két nyertest díjazzuk. Kapnak egy-egy HTC mobiltelefont. (HTC 8S) Áldás! 
Beta teszt
MagyarVagyok.com » Tartalom
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll. A változtatások véglegesítése előtt hasznos ha többen is véleményezik, kipróbálják azt amin egy marék ember dolgozik. A jobb felső sarokban megjelenő beta teszt jelölőnégyzet ki-bekapcsolja a még munkában levő de már tesztelhető módosításokat. A jelölőnégyzet csak az oldal legaktívabb tagjainál jelenik meg.

36 cikk | 4 / 4 oldal