Segítség - Legolvasottabb cikkek

   

Videók + Profil videó
MagyarVagyok.com » Videók
A magyarvagyok oldalra egyenlőre SAJÁT videót nem lehet feltölteni. Így arra kérünk mindenkit, a youtube oldalra töltse fel a videóját először, utána annak a videónak a címét ajánlja be erre az oldalra. A MagyarVagyok oldalra feltett videók megtekintéséhez Flash lejátszó telepítése szükséges. A Flash lejátszó letölthető itt.
Online tagok
MagyarVagyok.com » Tagok
Meglesheted ki az aki jelenleg online van. A főoldalon a bejelentkezett tagok egymással társaloghatnak. A legfrissebb sorok a rendszerben maradnak így az utólag érkezettek is be tudnak kapcsolódni a beszélgetésbe.
Videólisták. Kik csinálják és hogyan?
MagyarVagyok.com » Videók
Mivel az oldal rohamosan növekszik, két ember nem elég a sok jó videó listázásához.A MagyarVagyok Tagok segíthetnek a videók listázásában, ők a mások által felajánlott videókat is betehetik azokba a videó listákba, amelyek már léteznek, és ha a videóhoz lista nem található, akkor csinálhatnak egy olyan listát, ami akkor hiányzott (például egy új film, aminek nincs listája).
Alapinformációk
MagyarVagyok.com » Profil
Az alapinformációkat a Profilom módosítása oldalon állíthatod be. A családnév és keresztnév mezőkben lehetőleg kerüljük a különböző előtagokat, rangjelzéseket és beceneveket. Hölgyeknél lehetőség van külön mezőben a leánykori név megadására és javasolt a családnév mező helyes kitöltése (pl Kovács, Horváth és nem Kovácsné, Horváth Gyuláné).
Magyarvagyok reklám felület
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
Tisztelt Érdeklődő! Szeretnénk igényeidnek megfelelően reklámozni szolgáltatásod vagy terméked, ezért kérjük, írd meg pontosan nekünk, hogy Te hogyan képzelted. Ha csak egy adott területen hirdetnél (Magyarország, Erdély, Egyesült Államok, stb.), azt is megteheted. A lehetőségek közül mi a CPM alapú hirdetést ajánljuk. Leveled küldd a misikez KUKAC magyarvagyok.com címre.
Elérhetőségek
MagyarVagyok.com » Profil
Az Elérhetőségek oldalon állitsd be honnan látogatod az oldalt. Az itt beállított ország, megye, helység linkelhető a profil oldaladon, ezeknek a szűrőknek a használásával próbáltuk megkönnyíteni az ismerősök megtalálását és a közelben levő tagok keresését.  A Telefonkönyvben az ismerőseid az itt beállított telefonszámod láthatják.
Nincs a városom az adatbázisban.
MagyarVagyok.com » Profil
Az ország / megye / város adatbázis nem tökéletes, viszont folyamatosan bővítjük.Nem szabály, de általában a nagyobb települések nagy valószínűséggel megvannak az adatbázisunkban. Válaszd ki a hozzád legközelebbit és kérlek jelezd, hogy szeretnéd a települést a listán.
Nincs az iskolám az adatbázisban.
MagyarVagyok.com » Profil
A felhasználók által kitöltött adatok alapján áll össze az iskolák listája. Ha a keresett tanintézet nincs a listán, akkor valószínűleg még senki sem ajánlotta az adott iskolát / egyetemet vagy az oldal adminisztrátora még nem hagyta jóvá az előzőleg ajánlott intézményt.
Kapcsolatkérések
MagyarVagyok.com » Ismerősök
A bejövő kapcsolatkéréseket az ISMERŐSÖK / Kapcsolatkérések oldalon lehet elfogadni. A Küldött kapcsolatkérések státusza is leelenőrízhető. A küldött kapcsolatkérés visszavonható, amennyiben az nincs megválaszolva. Az elfogadott kapcsolatkérések az Ismerősök módosítása oldalon törölhetők.
Apróhirdetések
MagyarVagyok.com » Apróhirdetések / Szolgáltatások
Keresel vagy Kinálsz? Vásárolsz, eladsz, elcserélsz, esetleg keresel valakit-valamit? Néhány kattintás és más is tudhat róla, ha itt megosztod az infót. Ingyenes, villámgyors és hatékony hirdetés feladás. Fényképes online hirdetés feladás 1 perc alatt. Vásárolj es adj el a MagyarVagyok.com -al.

36 cikk | 2 / 4 oldal