Varangyok 2


Varangyok 2

Varangyok 2

 

Ma olvastam a Kuruc.info-n:

 ,,A francia nyomozók kiderítették: a párizsi merényletek egyik helyszínén talált szíriai útlevél tulajdonosa azonos az egyik merénylővel, aki a migránshullámmal érkezett Görögországba, s onnan Magyarország érintésével Franciaországba.”

forrás: https://kuruc.info/r/4/151220/

 László Petra esete jutott az eszembe, aki Oszama Abdel-Muhszen al-Gadab előtt önkéntelenül feltartotta a lábát, amikor az két gyerekével áttört Szerbiából Magyarországra, szeptember 8-án.

A szír menekült, akiről később kiderült, hogy az ISIS szimpatizánsa, gyakorlatilag átesett Petra keresztbe tett lábán, miközben a kisebbik fiát a karjában tartotta. A történet tökéletesen képezi le a mai valóságot. A világét és benne Magyarországét. Az esetet követően felhorkant Magyarország söpredéke: Geszti Péter (a zsidó multikulti terjsztője), Tarr Béla, Petra főnöke, aki azonnal kirúgta ,,bűnös” operatőrét, Balavány György, és sokan mások.

 Ez utóbbi tett egy kijelentést, miszerint "Nincs jogunk Isten vagy a bíróság helyett megbocsátani, Petra" ( Forrás: https://kuruc.info/r/26/149212/ ). Ez Isten nevében való kinyilatkoztatás burkolt formája ez, mert úgy tálalja a dolgot, mintha Isten már elítélte volna László Petrát. Pedig ő senkinek nem tett még kinyilatkoztatást, hogy elítélt valakit, vagy megbocsátott valakinek.

 

A bíróság említése azért érdekesebb, mert a DK és a PM feljelentett László Petrát, amiért a Szegedi Járási Ügyészség nyomozást rendelt el az operatőr ügyében. Erről olvasható közlemény:

 

http://444.hu/2015/09/10/garazdasag-miatt-nyomozast-inditott-az-ugyeszseg-a-menekulteket-rugdoso-laszlo-petra-ugyeben/

 

A Szegedi Járási Ügyészség a mai napon nyomozást rendelt el azzal az operatőrnővel szemben, aki 2015. szeptember 8. napján a röszkei gyűjtőpontnál a rendelkezésre álló adatok szerint bűncselekményt követett el migránsok sérelmére.

 

Az ügyben a feljelentés a Csongrád Megyei Főügyészségre érkezett. A feljelentés szerint a helyszínen forgató tévé társaság operatőrnője több menekültet bántalmazott, köztük gyermeket is.

A Csongrád Megyei Főügyészség a feljelentést az annak elbírálására jogosult Szegedi Járási Ügyészségre továbbította.

 

,,A Szegedi Járási Ügyészség a feljelentés adatai alapján a mai napon garázdaság vétsége gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozás lefolytatásával a Szegedi Rendőrkapitányságot bízta meg. A nyomozás a Szegedi Járási Ügyészség fokozott felügyelete mellett folyik.

A nyomozás során az eljáró hatóság vizsgálja az esetlegesen megvalósuló súlyosabban minősülő bűncselekmény megállapíthatóságát is.

 Az eljárás mielőbbi lefolytatása érdekében az ügyészség megtette a szükséges intézkedéseket.

S z e g e d, 2015. szeptember 10.

Dr. Kopasz Zsolt

főügyész"

Feltűnő a sietség, hogy az eset után két nappal már a főügyész foglakozik a témával. De nem csak az idő rövidsége, hanem a vád tartalma is érdekes. Ez ugyanis arra vall, hogy a magyar igazságszolgáltatást esetenként a korrupció, a megvesztegethetőség mellett az idiotizmus is jellemzi. Dr Kopasz Zsolt választhat a jobbnál jobb jelzők között, mert ebben az esetben akár együtt is érvényesek.

 A ,,menekültek” erőszakkal törtek át a határon, tehát nem csak legális határátlépésről, hanem erőszak alkalmazásáról is szó van. Ráadásul a szír kisebbik gyerekét maga előtt tartva, akár pajzsként, elkövette a Btk. 208. §-át, kiskorú veszélyeztetésében leírtakat. Kicsit hosszú, itt részletesebben:

http://buntetojog.info/kulonos-resz/btk-208-%C2%A7-kiskoru-veszelyeztetese/

 

Dr Kopasz Zsoltnak tehát több oka is volt, hogy nem László Petrával foglalkozzon. Petra cselekménye nem sértett törvényt, hanem éppenséggel a törvény érvényesítésének irányában hatott.

Látszik ebből is, hogy az igazságszolgáltatás mennyire nem a maga útját járja, hanem a politikusok által meghatározott irányt követik. De amíg ez a köztörvényes bűnözőkkel szemben nem nem látható, nevetséges vehemenciában nyilvánul meg, ha az igazságszolgáltatás tevékenysége politikai vonatkozású. Nem csodálkozom azon, hogy ebben országban idegen cégek az igazságszolgáltatás tudtával és segítségével a lakosságot idegen országbeli szolgáltatók terrorizálták, illetve hogy a második Orbán-kormány képes volt a nép torkán lenyomni a Btk. és az alkotmány rendelkezéseinek ellenmondó ,,reformokat” is.

Nevetséges, hogy Gyurcsány más balos politikusok reagáltak a párizsi merénylet hírére:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       ,,A Demokratikus Koalíció elnöke szerint egyszerre megrendítő és felháborító a tegnap éjszaka elkövetett párizsi terrortámadás. Gyurcsány Ferenc szerint a legkevesebb, hogy a gyászban osztozunk az áldozatok hozzátartozóival, barátaival, a francia néppel.”  

forrás: http://vs.hu/kozelet/osszes/parizs-gyasza-es-felelme-ma-minden-europaie-1114

 

 

Az ország szégyene, hogy ennyire idióta politikusaink és (fő)ügyészeink vannak. Miközben folyamatban van a László Petra elleni eljárás, az általa feltartani kívánt személy a robbantókkal szimpatizál, amelyekkel szemben olyan vehemensen lépnek most fel László Petra támadói.

Orbán eddig két csatát nyert (első sorban saját magának): a német megszállás áldozatainak emlékművét lenyomta a zsidók torkán és eltérítette a migránsáradatot nyugati irányban, Horvátország felé. De ha László Petra ügyében nem lép fel határozottan és pedig az igazság és az ország érdekében, az egy vesztett csata lesz számára.

Találkoztam az Interneten Rehena kurd lányharcos képével. Népéért harcolt (mert hogy a kurdoknak nincs országuk), amíg Tarr Béla, Geszti Péter, Balavány György és a többi zsidó védencei nem végeztek vele. 


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2015. november 16.
Nézettség: 403


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: