Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Bach-virágterápia - Gyógyszer a léleknek

Bach-virágterápia - Gyógyszer a léleknek


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 273x185 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
csütörtök, 2015. május 21. 14:24
Mennyi idő után várhatunk javulást? - Nem lehet általánosítani,a virágesszenciák nem úgy hatnak,mint egy fájdalomcsillapító.A lélek ennél sokkal bonyolultabb.kuszább,mindenkinél másképp jelentkezik a változás.Előfordulhat javulás akár 1-2 órán belül,de lehet,hogy csak 3-4 nap múlva érezzük a változást és az is megeshet,hogy különösebb dolgot nem érzünk(az esszenciák akkor is hatnak,de csak később érezzük,majd a változást).
Hirtelen kialakult betegség,lelkiállapot esetén hamarabb,míg krónikus,akár évek óta tartó lelki gyötrelmek esetén a terápia hosszabb idő alatt hat.Általánosságban a cseppek szedése legalább egy hónapig javasolt.
Fontos tisztában lenni azzal,hogy a javulás kétféleképpen történhet. Elindulhat egy kezdeti túlzott gyógyulás,mikor nagyon gyorsan azt érezhetjük,hogy problémáink megoldódtak,érzelmileg egyensúlyba kerültünk,majd ezt követheti a második-harmadik héten egy visszaesés. - A másik eset,mikor a terápia kezdetén a tüneteink felerősödhetnek.Egyik esetben sem kell megijedni,normálisnak te

Üzenet írása