Hamupipőke (Cinderella) 2015.

Hamupipőke (Cinderella) 2015.

0 videó - 2015
színes, magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm, 112 perc

A klasszikus mese élőszereplős feldolgozása a fiatal Ella (Lily James) történetét meséli el, akinek kereskedő apja újból megnősül Ella édesanyjának halála után. A lány szeretettel fogadja új mostohaanyját (Cate Blanchett) és lányait, Anastasiát (Holliday Grainger) és Drisellát (Sophie McShera). Azonban, amikor édesapja is váratlanul meghal, a lány hirtelen egy féltékeny és kegyetlen családban találja magát, új rokonai kénye-kedvének kiszolgáltatva. Bár a legmegalázóbb feladatokat bízzák rá és cselédként tartják a háznál, Ella nem adja fel a reményt és mindig édesanyja utolsó szavai lebegnek a szemei előtt: "légy bátor és kedves". Ezért fogát összeszorítva tűri, hogy mostohaanyja és lányai lépten-nyomon kihasználják. Amikor találkozik egy jóképű idegennel az erdőben, Ella nem is tudja, hogy egy álruhás herceggel (Richard Madden) sodorta össze a sors, akiben igazi társra lel. Amikor a királyi udvar meghívókat küld szét a birodalom összes hajadonjának, Ella reménykedni kezd, hogy ismét találkozhat a sármos Kittel. Azonban gonosz mostohaanyja megtiltja a lánynak, hogy részt vegyen a bálon és még ruháját is szétszaggatja. De persze, ahogy a tündérmesékben lenni szokott, a segítség sem várat magára sokat. Egy kedves koldus öregasszony (Helena Bonham Carter) néhány egér és egy hatalmas sütőtök segítségével örökre megváltoztatja a fiatal lány életét.

Rendező: Kenneth Branagh

Szereplők: Lily James (Ella)
Richard Madden (Prince)
Cate Blanchett (Lady Tremaine)
Holliday Grainger (Anastasia)
Sophie McShera (Drizella)
Hayley Atwell (Cinderellas Mother)
Helena Bonham Carter (Fairy Godmother)
Richard Madden (Prince Charming)
Stellan Skarsgard (Grand Duke)
Derek Jacobi (King)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2015. március 20. Nézettség: 3,539


Videó lista megjegyzések

Mezei Judith
szombat, 2015. március 21. 07:54
Nem jo minoseg,de igy is szerettem. A mesek elkisernek egesz eletunkben,anyam meselte,aztan en meseltem a lanykaimnak,azutan szazszor vegigneztem az unokaimmal,most pedig egyedul.68 eves vagyok.Koszonom hogy feltettetek.
Ujváriné Judit
vasárnap, 2015. március 22. 18:52
www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/24461-Hamupipoke-Cinderella-2015
Ezen a linken nincs ott középen a kinai felirat, viszont a végén van egy rövid rajzfilm, a Jégvarázs-Party láz, és ez is még kamerás.
Mezei Judith
hétfő, 2015. március 23. 04:45
Kedves Judit! Nemcsak nevrokonok vagyunk,de ugy latom meg hasonlitunk is egymasra.Szeretettel udvozollek Las Vegasbol.
Ujváriné Judit
hétfő, 2015. március 23. 07:48
:)