Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 28 Egyre több a migráns Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2017. január 28. Nézettség: 310

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2017. január 28. 19:17
Továbbra is több ezer migráns tartózkodik Szerbiában. Közülük egyre többen Szabadkán. Az egykori téglagyár épülete pedig ismét az illegális bevándorlók gyűjtőhelyévé vált, ahol sokszor a dzsungel törvényei uralkodnak.
szombat, 2017. január 28. 19:17
A hőmérő higanyszála már hetek óta folyamatosan fagypont alatt van. A hideg téli időjárás ellenére azonban továbbra is szüntelenül érkeznek a migránsok Szerbiába. Az egykori szabadkai téglagyár épületében jelenleg is mintegy 25-30 bevándorló tartózkodik. Ők ma éjszaka, illetve az elkövetkező napokban vélhetően illegálisan próbálnak meg majd Magyarországra jutni.
szombat, 2017. január 28. 19:17
A migránsok az évek óta elhagyatott téglagyár falai között melegszenek, ahol a szúrós füstszag sem könnyíti meg az életüket. A tűz fölött ebéd is készül. Azonban ebből nem biztos, hogy mindenkinek jut majd. Csütörtökön is hasonló okok miatt verekedett össze a bevándorlók egy csoportja, amikor egyikük kést rántott és két férfit könnyeben, egyet pedig súlyosan megsebesített. A súlyos sérültet a Szabadkai Közkórházban ápolják.
szombat, 2017. január 28. 19:17
menekültek” -mondta az egyik bevándorló. Hozzátette, hogy a barátja azt mesélte, hogy három pakisztáni, közel húsz afgán menekülttel veszett össze, ők verekedtek.
Egy a téglagyárban táborozó migráns elmesélte, hogy egy hónapja tartózkodik Szabadkán, mivel nem tud bejutni Magyarországra.
szombat, 2017. január 28. 19:18
Nenad Ivanišević szerbiai szociálpolitikai államtitkár a napokban azt nyilatkozta, hogy a balkáni útvonal továbbra sincs lezárva. Szavai szerint Szerbiában jelenleg is mintegy 7500 migráns tartózkodik, akiknek egy része továbbra sem hajlandó a befogadóközpontokba menni, mivel ott regisztrálniuk kell.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal