Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-21 Hogyan fogadták a világ vezetői Trump beiktatását?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 22. Nézettség: 274

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 22. 12:11
A világ politikusai is reagáltak az új amerikai elnök tegnapi beiktatására. Aleksandar Vučić szerb és Orbán Viktor magyar miniszterelnök is gratulált Donald Trumpnak.
vasárnap, 2017. január 22. 12:11
Remélem, hogy Szerbia és az Amerikai Egyesült Államok továbbra is folytatja kapcsolatainak elmélyítését – hangsúlyozta levelében a szerb kormányfő. Viharos időket élünk manapság, ezért a világnak erős és elkötelezett vezetőkre van szüksége, akik őrzik a demokratikus értékeket – folytatta levelét Aleksandar Vučić. Szerbia készen áll arra, hogy megbízható és felelősségteljes partnere legyen az Amerikai Egyesült Államoknak.
vasárnap, 2017. január 22. 12:11
Orbán Viktor levélben gratulált pénteken az Egyesült Államok új elnökének. A magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy Donald Trump „történelmi választási győzelme erős felhatalmazást ad az amerikai néptől a változtatásokhoz”. Szerinte a világnak hatalmas kihívásokkal kell szembenéznie, ami új és bátor megközelítést kíván.
vasárnap, 2017. január 22. 12:12
„Egyre bővülő gazdasági kapcsolataink, régi keletű együttműködésünk olyan területeken, mint például a terrorizmus elleni harc, valamint hasonló vélekedésünk a gazdaság- és biztonságpolitikáról, állampolgáraink biztonságáért érzett felelősségünkről, az országhatár-ellenőrzésről és a migrációról, történelmi lehetőséget nyújt arra, hogy közösen alakítsuk a jövőt” – hangsúlyozta a magyar kormányfő.
vasárnap, 2017. január 22. 12:12
Jens Stoltenberg NATO-főtikár az észak-atlanti szövetség nevében gratulált a 45. amerikai elnök beiktatásához. Hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok a NATO 1949-es washingtoni megalapításától kezdve vezető szerepet töltött be a katonai szövetségben és továbbra is kimutatja sziklaszilárd elkötelezettségét a közös biztonság mellett.
vasárnap, 2017. január 22. 12:12
. Stoltenberg reményét fejezte ki, hogy mihamarabb megkezdheti a szövetséget megerősítő közös munkáját Donald Trump elnökkel az olyan változó kihívásokra való válaszadás érdekében, mint a terrorizmus, valamint a szövetségesek közötti tehermegosztás kérdésében.
vasárnap, 2017. január 22. 12:12
Az új amerikai elnök törődjön a szegényekkel és a kirekesztettekkel, az emberi méltóságot és a szabadságot szolgálja, gazdag erkölcsi értékek vezéreljék tetteit – ezt az óhaját fejezte ki pénteken Ferenc pápa a Donald Trumphoz beiktatása után intézett üzenetében. A katolikus egyházfő jókívánságait fejezte ki az Egyesült Államok új elnökének, biztosítva őt arról: azért fog imádkozni, hogy a mindenható Isten elegendő bölcsességet és erőt adjon felelősségteljes tisztségének ellátásban.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal