Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 20 New Yorkban a világ vezetői



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. szeptember 21. Nézettség: 341

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. szeptember 21. 00:02
Az egynapos csúcskonferencia újdonság volt az ENSZ történetében, mert először most rendezett a világszervezet ilyen témával foglalkozó értekezletet. Az elemzők azonban inkább a washingtoni Fehér Házban tartandó menekültügyi tanácskozástól várnak több konkrétumot. Annak a találkozónak Barack Obama elnök a házigazdája, ám csak néhány ország képviselőit hívták meg.
szerda, 2016. szeptember 21. 00:03
Ban Ki Mun, a leköszönő ENSZ-főtitkár áttörésnek minősítette a 193 ENSZ-tagállam képviselője által aláírt deklarációt. “Közösen felléphetünk a növekvő idegengyűlölet ellen, és a félelmet reménnyé változtathatjuk. Arra kérem a világ vezetőit, hogy vegyenek rész kampányunkban, és köteleződjünk el együtt mindenki jogainak és méltóságának megőrzése érdekében, aki otthonának elhagyására kényszerült egy jobb élet reményében.”
szerda, 2016. szeptember 21. 00:03
Szerbia átfogó megoldást sürget
Szerbia átfogó megoldást sürget a krízis kezelésére, nem kíván falakat felhúzni, de nem is szeretne hosszútávú befogadóállomássá válni – jelentette ki Ivica Dačić az amerikai metropoliszban. A szerb külügyi tárcavezető arra figyelmeztetett, hogy több ezer migráns ragadhat az országban.
szerda, 2016. szeptember 21. 00:03
Szerbia nem szeretne falakat emelni, de nincs elegendő kapacitása arra, hogy hosszútávon befogadja a menekülteket, ezért egy átfogó európai és globális megoldást szorgalmaz – jelentette ki Ivica Dačić külügyminiszter New Yorkban. Hozzátette, az elmúlt másfél évben 700 ezer migráns haladt át Szerbián és arra figyelmeztetett, hogy ha az emberek előtt teljesen lezárják az Észak-Európába vezető utat, akkor több ezer migráns rekedne Szerbiában.
szerda, 2016. szeptember 21. 00:04
. Az országban több mint 7000 migráns és menedékkérő van jelenleg, Belgrád pedig a szomszédos országokkal közösen igyekszik megakadályozni az illegális migrációt, és felszámolni az embercsempész csoportokat – mondta a szerb külügyminiszter.
szerda, 2016. szeptember 21. 00:04
Magyarország hat pontos javaslattal állt elő
Magyarország elítéli az Iszlám Állam iraki és szíriai területen elkövetett atrocitásait, az emberi jogokat és a nemzetközi humanitárius jogot is megsértő szisztematikus és tömeges jogsértéseket – mondta a konferencián részt vevő Szíjjártó Péter, magyar külgazdasági és külügyminiszter. Hozzátette, támogatja az ENSZ New York-i menekültügyi csúcsértekezletén indított nemzetközi kezdeményezést, melynek célja, hogy bűncselekményei miatti felelősségre vonják az Iszlám Állam terrorszervezetet.
szerda, 2016. szeptember 21. 00:04
Magyarország hat pontos javaslattal állt elő. Eszerint a kiváltó okokat kell kezelni, vagyis a segítséget kell odavinni, ahol a baj van, és nem a bajt kell idehozni. Másodszor világossá kell tenni, a mindenfajta ellenőrzés nélküli bevándorlási hullám minden idők legjelentősebb terrorfenyegetettségét hozta el Európában.
szerda, 2016. szeptember 21. 00:05
Harmadszor fontos, hogy minden államnak az a kötelessége, hogy megvédje a saját polgárait. A negyedik pont az embercsempészek elleni harcról szól, az ötödik az ENSZ megelőző diplomáciájának erősítését javasolja, annak érdekében, hogy a krízisek, háborúk, fegyveres konfliktusok ne terjedjenek tovább. Magyarország javaslatának hatodik pontja arra mutat rá, hogy be kell látnia a nyugati világnak, hogy a demokráciaexport nagyon komoly veszélyekkel jár az olyan területeken,
szerda, 2016. szeptember 21. 00:05
mint például a Közel-Kelet, vagy Észak-Afrika, ahol egészen más kulturális, illetve vallási hátterű emberek élnek, mint például Európában vagy az Egyesült Államokban. Szíjjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere: “Annak érdekében, hogy el tudjuk kerülni a válság további eszkalációját Európában és az egész világon, meg kell erősítenünk a megelőző diplomáciát az Egyesült Nemzetek égisze alatt. Ez az oka annak, hogy Magyarország is elkötelezett az iránt, hogy még inkább megerősítsük az ENSZ ezen pillérét.”
szerda, 2016. szeptember 21. 00:06
Semmi KOMOLY EREDMÉNY NEM LESZ!!!!!!!!!!!!!
15 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »