Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 25 Szabadkán a BL-serleg



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. szeptember 27. Nézettség: 376

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. szeptember 27. 19:46
Szabadkára érkezett a labdarúgó Bajnokok Ligája 2016/2017-es kiírásának serlege. A sorozat főtámogatójának jóvoltából a szabadkaiak egész nap fényképezkedhettek a kupával. A város központjába több százan kilátogattak, hogy láthassák a kupát és autogrammot kaphassanak Vladimir Jugovićtól, a szerb futball egyik legkiemelkedőbb középpályásától.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:46
Hosszú sorokban várakoztak a szabadkaiak, hogy fényképezkedhessenek a Bajnokok Ligája idei kiírásának eredeti serlegével, amely vasárnap Szabadkára érkezett. Az egész napos eseményen a résztvevők tesztelhették futballtudásukat, sőt, nyolccsapatos minibajnokságot is szerveztek fiatal focisták számára.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:46
A fiatalos iramban zajló meccseken izgalmas helyzetek és gólok is születtek. A nap központi attrakciója azonban a focisták számára is a Bajnokok Ligája serleg volt. Konya Ádám: „Nagyon szép, csodálatos, nagyon nagy volt és szerintem ezt megérdemli, aki megnyeri.”
kedd, 2016. szeptember 27. 19:46
A Bajnokok Ligája serlegét jövő májusban egy európai sztárcsapat csapatkapitánya a magasba emeli a cardiffi Millenium stadionban. A szabadkai rendezvényen több polgárt is megkérdeztünk, hogy vajon ki lesz ez a csapat, sokan azt mondták, hogy a spanyol Real Madrid lesz az idei nyerő.
kedd, 2016. szeptember 27. 19:47
Az eseményen megjelent Vladimir Jugović korábbi szerb válogatott labdarúgó is, aki két klubcsapatával, a Crvena Zvezdával, valamint a Juventussal is elhódította a legrangosabb európai kupát. „20 évesen megnyerni a Bajnokok Ligáját, ez nem egy egyszerű dolog, most fogom szinte fel, hosszú idő után. Nagyon jó most Szabadkán lenni Niš után, hiszen eltöltöttem itt több pillanatot, amikor válogatott voltam és Palicsra jöttem edzeni. Arra gondoltam akkor, hogy egy napon megnyerhetem ezt a kupát.”
kedd, 2016. szeptember 27. 19:47
Szabadkán először járt a serleg, amely Szabadka polgármestere szerint egy igazi sportvárosba érkezett meg vasárnap. Bogdan Laban, polgármester, Szabadka: „Egy sportvárosba, egy olyan városba, amelynek vannak olimpiai bajnokai, a mi Davor Štefanekunk, aki aranyat szerzett és néhány hónappal ezelőtt tért haza, van amivel dicsekedjünk, van amiről beszéljünk. Említhetem Nikola Kalinićet is, aki a mi kosárlabdázó olimpikonunk.”
kedd, 2016. szeptember 27. 19:47
A Bajnokok Ligája kupájának turnéja a sorozat főtámogatójának jóvoltából több szerbiai városba is eljutott. Enrico Verdosa, tag, szerbiai UniCredit Bank igazgatósága: „Biztos vagyok benne, hogy ez az esemény különleges élménnyel gazdagítja a szabadkaiakat.”
kedd, 2016. szeptember 27. 19:47
Szabadka után Újvidéken csütörtökön, míg Belgrádban szombaton folytatódik a szerbiai Bajnokok Ligája kupaturné.
8 megjegyzés | 1 / 1 oldal