Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 09 Megnyílt a topolyai Expó



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. szeptember 9. Nézettség: 281

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. szeptember 9. 20:39
Ünnepélyesen megnyílt az Expó 2016 Topolyán a Mezőgazdasági Középiskola Sportcsarnokában. 13. alkalommal szervezik meg az Expót, melynek keretében több mint 200 kiállító mutatkozhat be. A szervezők tésztahídépítő verseny mellett, emlékmaratonnal, kerékpártúrával és számos családi programmal várják az érdeklődőket.
péntek, 2016. szeptember 9. 20:40
A kiállításon több mint 200 termelő mutatkozhat be. A kúlai Farkas Mónika évről évre kiállítja az Expón a családi vállalkozásban készített bőrtermékeket. „Igaz, hogy még meleg van ezekhez a termékekhez, de jó reklám. Szóval jönnek vidékről, külföldről. Ilyenkor meglátják, megpróbálják a terméket, elmondjuk nekik a pozitív oldalát.”
péntek, 2016. szeptember 9. 20:40
Az idén 440 terméket állítottak ki a hazai termék védjegyét viselve. Ments András, ügyvezető igazgató, Vajdasági Termeltetési, Beszerzési és Értékesítési Társaság Fejlesztési Ügynökség: „Létrehoztunk egy helyi marketingvédjegyet, ami ezeknek a termékeknek a származási helyét biztosítja. Nagyon fontos ez az összefogás része, mert ha a termelőket összefogjuk, akkor tudunk olyan árualapot létrehozni, amit már egyéb piacokon is értékesíteni lehet.”
péntek, 2016. szeptember 9. 20:40
Az ünnepélyes megnyitón először a helyi Kodály Zoltán Magyar Művelődési Központ táncosai léptek fel. Az eseményen ott volt Tóth Katalin, Magyarország Földművelési Minisztériumának nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára is. „Az agrárium egy húzó ágazat, azt gondolom, a jövő szempontjából meghatározó, nemcsak itt térségi, regionális szinten, hanem egész Európa szempontjából. Ez azért is lényeges, hogy ezek a termékek meg tudják magukat mutatni, mert az a terv, hogy Szerbia is az Európai Unió tagja lesz, amelyben Magyarország mindig is kiváló partner volt.”
péntek, 2016. szeptember 9. 20:40
A mezőgazdasági és gazdasági kiállítást ünnepélyesen Nyilas Mihály, a Tartományi Kormány alelnöke nyitotta meg. Beszédében példaértékűnek nevezte a két ország kapcsolatát. „Persze elsősorban az igazi változás akkor fog létrejönni, ha a gazdaságpolitikának köszönhetően az életszínvonal növekszik, a munkahelyek száma növekszik, új munkahelyek nyílnak. Ehhez járul hozzá az anyaország is, jelentős mértékben. Azt várom, hogy kellő további munka mellett mindannyiunk részéről komoly elmozdulás fog történni.”
péntek, 2016. szeptember 9. 20:40
Az Expó 2016 mezőgazdasági kiállítást ezzel ünnepélyesen is megnyitották. A szervezők egészen vasárnapig várják az érdeklődőket.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal