Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 05 Egyre feszültebb a helyzet a migránstáborban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. június 5. Nézettség: 322

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. június 5. 20:47
Mese,,,...több 100 vannak....vagy ki tudja!!!!!!!!!??
vasárnap, 2016. június 5. 20:48
90-100 körül van a kelebiai határátkelőnél veszteglő migránsok száma. Mivel a legtöbben már hetek óta itt tartózkodnak, a horgosi táborban egyre feszültebb a helyzet.
vasárnap, 2016. június 5. 20:49
A kelebiai határátkelőhöz közeli bolt mellett tudják telefonjaikat tölteni a közeli táborban tartózkodó migránsok. Ennek a tábornak napról napra növekszik a lélekszáma.
vasárnap, 2016. június 5. 20:50
A kelebiai határátkelőhöz közeli bolt mellett tudják telefonjaikat tölteni a közeli táborban tartózkodó migránsok. Ennek a tábornak napról napra növekszik a lélekszáma.
vasárnap, 2016. június 5. 20:50
Egy nigériai menekült elmondta, miután a Boko Haram nevű terrorszervezet novemberben megölte keresztény családját, úgy döntött, gyalog indult útnak Nyugat-Európába. Tíz napja érkezett a kelebiai határátkelőhöz. Hozzáfűzte, nem szeretne illegálisan az Európai Unió területére jutni. „Lényegében csak a családokat engedik át. Nem érdeklik őket azok, akik egyedül jöttek. Nekünk nincs itt családunk, az özvegyeknek. Vannak akik ide jönnek és másnap behívják őket, mert Szíriából, Afganisztánból, Pakisztánból érkező családos emberek, de vannak itt mások Pakisztánból, Szíriából, Afganisztánból, akiknek nincs családjuk, róluk nem vesznek tudomást amióta megérkeztünk, itt felejtettek minket.”Egy nigériai menekült elmondta, miután a Boko Haram nevű terrorszervezet novemberben megölte keresztény családját, úgy döntött, gyalog indult útnak Nyugat-Európába. Tíz napja érkezett a kelebiai határátkelőhöz. Hozzáfűzte, nem szeretne illegálisan az Európai Unió területére jutni. „Lényegében csak a családokat engedik át. Nem érdeklik őket azok, akik egyedül jöttek. Nekünk nincs itt családunk, az özvegyeknek. Vannak akik ide jönnek és másnap behívják őket, mert Szíriából, Afganisztánból, Pakisztánból érkező családos emberek, de vannak itt mások Pakisztánból, Szíriából, Afganisztánból, akiknek nincs családjuk, róluk nem vesznek tudomást amióta megérkeztünk, itt felejtettek minket.”
vasárnap, 2016. június 5. 20:51
Forgatócsoportunk kiérkezésekor két táborlakó éppen azon verekedett össze, hogy melyikük menjen át az egyik átengedett család tagjaként. Az itt tartózkodók elmondása szerint a magyar hatóságok továbbra is csak naponta 10-15 családhoz tartozó személyt engednek be az Európai Unió területére. „Először is a tisztálkodás a lényeg. Minden nap tisztálkodni kellene. Ha nem tisztálkodunk naponta, kettő vagy három nap után már muszáj. Nincs mosdó. Ha elmegy az ember, sok kígyót lát. Túl sok veszélyes dolgot. Ha a gyerekek elmennek arra játszani, ezek problémát okozhatnak.”
vasárnap, 2016. június 5. 20:52
A menekültek újra folyamatosan érkeznek Belgrádból a kelebiai, illetve a horgosi átkelőhöz. Számuk a hatóságok szerint a nyári hónapokban növekedni fog.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal