Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 15 A lengébb ruháknak még a szekrényben kell maradniuk



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. május 15. Nézettség: 238

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. május 15. 21:00
A hét elején még hűvösebb időjárásra számíthatunk. Csapadék nem lesz, a levegő azonban lehűl. Felmelegedés csak csütörtöktől várható.

Vajdaság kettős ciklonális hatás között van. Ez az oka a múlt hetet jellemző változékony időjárásnak. Az északi ciklon a Földközi-tenger nyugati medencéje felett alakult ki és húzódott le az Alpok térségébe, a déli az Adriai-tenger felett képződött az elmúlt napokban. A ma reggeli hőmérséklet tíz fokkal volt alacsonyabb a sok éves átlagtól. Ez a hideg front lassan továbbvonul kelet felé. Az esti óráktól kezdve élénkülni fog az északi szél. Kovács Géza, klímakutató: „Mint említettük, a hét első felében átlagon aluli, hűvös időre van kilátás, habár a mélypontja a hidegnek ma van, illetve holnaptól már picivel a napsütés hatására emelkedik a hőmérséklet és a hétvégén az átlagnak megfelelő hőmérsékletre van kilátás.”
vasárnap, 2016. május 15. 21:01
Holnaptól nem várható csapadék, többnyire változóan felhős időjárásra van kilátás. Egyre hidegebbek lesznek a reggelek. Kedden és szerdán a reggeli hőmérséklet 5-6 fok körül alakul. Napközben észak-nyugati széllel hűvös levegő áramlik térségünkbe, így a nappali felmelegedés is csupán 15-16 fok lesz. A nappali hőmérséklet emelkedésére csütörtöktől számíthatunk. Ennek ellenére a nyáriasabb, lengébb ruháknak még a szekrényben kell maradniuk. Egyelőre úgy tűnik, hogy csak május legvégén várható kora nyárias, 25 fok feletti időjárás.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal