Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 03 01 A Prosperitati Alapítvány irodáiban mától nyújthatóak be a pályázatok



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. március 1. Nézettség: 335

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. március 1. 19:51
Fontos!!!!
Délvidékiek, Vajdaságiak figyelmébe... !!!!!!!

Mától március 31-éig lehet átadni a Prosperitati Alapítvány aktuális pályázatait. A pályázók tíz kategóriában jelentkezhetnek, a fő területek pedig a falusi házak vásárlása, mikro- és kisvállalkozások eszközbeszerzése, turisztikai, valamint mezőgazdasági fejlesztések. Bővebb információkat az Alapítvány területi irodáiban személyesen kérhetnek, valamint a www.prosperitati.rs honlapon találnak az érdeklődők. A pályázatok kiírásával a magyar kormány és a Vajdasági Magyar Szövetség célja a 2016 és 2018 közötti időszakban a vajdasági magyar közösség gazdasági megkapaszkodásának és fejlődésének hathatós támogatása.
kedd, 2016. március 1. 19:51
Egyesek már az első napon át tudták adni a Prosperitati Alapítvány által kiírt pályázatra a jelentkezésüket. Ezek közül több is hiánypótlásra szorul, amelyet az érdeklődők akár néhány nap alatt is beszerezhetnek. A szabadkai iroda munkatársai szerint jól felkészültek a pályázók, akik a tíz kiírt pályázat közül főként mezőgazdasági témákban érdekeltek, de a falusi házvásárlásra is számos érdeklődő volt.

A területi- és gazdaságfejlesztési pályázatok első körében egy hónap áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy átadják a szükséges dokumentumokat. Tíz témakörben nyújt anyagi segítséget a magyar kormány támogatásával megvalósuló, és a Vajdasági Magyar Szövetség által kidolgozott program.
kedd, 2016. március 1. 19:53
A szabadkai Prosperitati-irodába már az első délelőtt sok érdeklődő érkezett. Egyesek már a pályázati dokumentációt jöttek átadni, míg mások további információkat kértek. Gyakran megtörténik, hogy a pályázók nem rendelkeznek minden szükséges irattal. Az iroda dolgozói minden esetben megpróbálnak segíteni a hiány pótlásában.

A leggyakoribb hiányosságok közé tartoznak a bankok által kiadott, de pályázásra nem megfelelő dokumentumok, az adó rendszeres befizetéséről szóló igazolás, illetve a magyar állampolgárság hiánya.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal