Ikrek


Ikrek

(május 21-június 21.)(egér - patkány, levegő)

Nem takarékoskodik, nem ragaszkodik a meglévőhöz, nem tapad az anyaghoz. Egész erejével azon törekszik, hogy tevékenyen, mozgékonyan irányítsa érdeklődését minden felé, ami megközelíthető és megismerhető. Nem tud gazdálkodni értelmi képességeivel, rendszertelenül fordítja érdeklődését minden felé, főleg az újat, a meglepőt keresve.

Mindenről tudomást kíván szerezni, de nem hatol a melységekbe, megelégszik azzal, hogy tudomást szerez és kapcsolatot létesítő hajlamával hírt ad másoknak róluk.

Mindenhová behatol, és mindent érszrevesz ami a felszínen végbemegy, Látja a hiányokat és a szükségleteket, ez a képessége kritizálóvá teszi, de egyben azon igyekszik, hogy a hiányokat betöltse, és a szükségleteket kielégítse. Kapcsolatkereső hajlama sok utazásra készteti, de ezek többnyire rövid utak.

Gyakran nincs tisztában önmagával, két személyiség lakozik benne, erre utal a csillagjegy elnevezése is . Többféle hivatással is próbálkozik, de mindig vágyik valami új, merőben ellentétes dologra. Igen jól fogalmaznak, sok író, újságíró kerül ki közülük. Gyakran határozatlanok, idegesek, nem túl szívósak, nem tudnak küzdeni céljaikért. Értelmesek és fogékonyak a művészetek iránt. Nem túl jó férj/családanya, gyakran a hűséggel is hadilábon áll. Imádja a változatosságot, igazi társasági ember. Jószívű, áldozatkész, de általában labilis idegekkel rendelkezik. Ha túlhajszolja magát, összeroppanhat lelkileg. Sokszor felületes, mert egyszerre több dologba vág bele. Ha képes kitartóan munkálkodni, sokra viheti.

Az Ikrek lány: Kellemes, békés természetű. Általában szegény ember felesége lesz. Szorgalmasan dolgozik, bár férje részéről sok kellemetlenség éri. Szerencsés természete miatt békességben él, nyugodt öregkort ér el.

Az Ikrek fiú: Felnőtt korában általában magas funkciót tölt be. Jóeszű, de a tudományokkal nem foglalkozik szívesen. A nők, asszonyok sokszor igazságtalanul megvádolják. Idős korára meggazdagodik.


Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2011. január 16. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 8,457 Kategória: Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
Előző cikk: Bika Következő cikk: Rák


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: