Lélekbuvár - Legtárgyaltabb cikkek

   

 
Személyiség »
    Amit a bioritmusról tudni érdemes   Fizikai, érzelmi és szellemi "görbéink" ciklikusan alakulnak. A grafikonon lévő értékekből kiderül, hogy a mai napon milyen fizikai, szellemi, és érzelmi állapotban van. Továbbá az is kiderül, hány napos Ön. Talán nem kéne...Fizikai ciklus A fizikai ciklus 23 napos, és hatással van az egészségére.
ISFj - Dreiser, A Felügyelő
Személyiség » Személyiségtípusok
Etikai-érzékelő introvertált (racionális)   Minden feladat szolgálat, de a szolgálat önmagában minden másnak a gyökere – Mencius.   Theodore Albert Hermann Dreiser – A hires amerikai író.   1. Mások bizalmát könnyen elnyeri. Udvarias, tapintatos, kiváló ízlése van és azt is tudja, hogy hogyan hasznosítsa azt.
Leonard & Smisek személyiségteszt
Személyiségtesztek »
A következőkben kérdéseket olvashatsz a viselkedésedről és érzéseidről. Olvasd el a kérdéseket, és döntsd el, igazak-e Rád nézve a bennük foglaltak, vagy nem. Ne tölts sok időt a gondolkodással. Az első reakciód a fontos, nem a hosszas gondolkodás. Itt nincsenek jó és rossz válaszok. Ez nem az ész vagy más adottságok felmérése, hanem csupán a viselkedésed sajátságainak kimutatása.
ESFj - Victor Hugo, A Bonviván
Személyiség » Személyiségtípusok
Etikai-érzékelő extravertált (racionális)A szeretet szeretetet kelt. Ez a gyötrelem az élvezetem.- Theodore Roethke.Victor Hugo – A híres francia író.1. A szenvedélyes. Az erős szenvedélyek széles spektrumával rendelkezik. Képes arra, hogy egész életben hű maradjon a gyerekkori álmokhoz.
ISTj - Maxim Gorkij, Az Ellenőr
Személyiség » Személyiségtípusok
Logikai-érzékelő introvertált (racionális)Önbecsülés, önismeret, önkontroll csakis ez a három adja az életnek a szuverén hatalmat — Alfred Lord Tennyson.1. Egy következetes szakértő. A rendelkezésre álló rendszerek és dogmák közül képes racionálisan és megfelelően kiválasztani a legjobbat és képes a megvalósításáért arcátlanság határáig is elmenve kompromisszumok nélkül harcol.
A flegmatikus személyiségtípus
Személyiség » Vérmérséklet
Jelmondat: „Lassan járj, tovább élsz!”A flegmatikus személyiségtípust arról vesszük észre, hogy először nem vesszük észre. Ennek oka az, hogy semmi kirívó nincs rajta. Megjelenése, tekintete, beszéde kifejezéstelen, jellegtelen, öltözéke visszafogott...Akárcsak a kolerikus, a flegmatikus személyiségtípus sem egy érzelgős alkat.
A kolerikus személyiségtípus
Személyiség » Vérmérséklet
Jelmondat: „Tudom, ki vagyok, és mit akarok!”Az őselemek közül a kolerikus a tűz típus. Ennek a személyiségtípusnak már a megjelenése is tetterőt sugároz: tekintete nyílt, testtartása határozott. Küzd, mint egy lovag, tekintélyes, mint egy király. „Férfi a talpán!” vagy „Céltudatos nő!” – mondják rá nemtől függően.
ESTj - Holmes, Az Igazgató
Személyiség » Személyiségtípusok
Logikai-érzékelő extravertált (racionális)Semmi más dolog nincs, amely oly nagy valószínűséggel képes a békét elhozni, mint az ellenséggel való találkozásra történő alapos felkészülés — George Washington.Sherlock Holmes – Sir Arthur Conan Doyle detektív történeteinek hőse.1. Gyors, tisztán látó, józan gondolkodású. Tudja, hogy hogyan kell intelligens és logikus módon cselekedni.
Vízöntő
Nyugati horoszkóp » Csillagjegyek
(január 21-február 19.)(majom, levegő)Az anyagi világ nem érték többé a szemében. Már nem is törödik az akadályokkal, egyszerűen széttöri a gátakat, hogy ereje korlátlanul áradhasson előre. Az anyagvilág azonban elválaszthatatlan a nehézségektől és az akadályoktól; amikor a vizöntő szétrobbantja a gátlásokat, magát az anyagot is mintegy megsemmisíti.
A melankolikus személyiségtípus
Személyiség » Vérmérséklet
Jelmondat: „Semmi sem lehet elég tökéletes.”A melankolikus személyiségtípus a nagybetűs Gondolkodó. Alaposan elemez, és ismét rendszerbe rak, újra meg újra harmóniára törekszik. Ez a személyiségtípus olyan összefüggésekre jön rá, melyek más típusok számára többnyire elképzelhetetlenek. Ő meg akarja érteni a dolgok működését, a történések miértjét.