Mindennapi hitvallásunk

Mindennapi hitvallásunk


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 434x315 (0.1 Mp)

Fotó megjegyzések

Safar Bela
szerda, 2015. augusztus 12. 16:08
Csaba testvér gondolatai….Isten gyermekévé lenni!!!!
2015. augusztus 11. – Kedd
Bizony, mondom nektek: ha meg nem változtok, és nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be a mennyek országába.
Utaztunk a gyerekekkel a mikró buszban Szászvárosról Dévára! Voltunk vagy tizenketten, mind az apostolok, és én megláttam a távolban egy rendőrt az út szélen!! "Gyerekek - mondtam sietve - imádkozzatok, hogy a rendőr bácsi aludjon el!" Egy hat éves kislány komolyan rám nézett és kijelentette, hogy ö nem fog ezért imádkozni! Mikor szerencsésen elhagytuk a közlekedés őrét, megkérdeztem a kis dacost: "Miért nem imádkoztál velünk?" A kislány értetlenül rám nézett és azt mondta, hogy nem akarta, hogy a rendőr bácsi meg üsse magát! Látta, hogy nem értettem, ezért okosan megmagyarázta: " Előbb azért kell imádkozni, hogy leüljön és csak azután, hogy elaludjon, mert, ha állva elalszik, akkor elesik és megüti magát!" Néztem a kislányt és csodáltam a gyermeki tiszta hitet! Milyen jó lenne, ha mi is ilyen ártatlan,
Safar Bela
szerda, 2015. augusztus 12. 16:10
tiszta szívű kisdedek tudnánk leni!! Milyen jó lenne, ha ilyen őszinte, körültekintő bölcsességgel tudnánk imádkozni, a kicsinyek tiszta szívvel hinni, hogy mit mennyei Atyánktól kérünk, azt egészen biztos, hogy meg is kapjuk!! Szeretettel, Csaba t.

Üzenet írása