Minden ami árt ,, de főleg ami használ az egészségnek ! Az utóbbi hónapokban életmód váltás történik az otthonomban.. Igyekszem megszabadulni, ( amennyire lehet ) minden káros , ártalmas mérgező anyagtól, úgy étkezés mint tisztálkodó és tisztitószerek terén. Megintcsak a barátaim által kapott irományok alapján kezdtem tovább kutatni, úgy a neten, a témával kapcsolatban ,mint a saját emlékezetemben, Anyám és Nagyanyám jólbevált , hagyományos módszerei után .

 

2012

szombat, 2012. november 3. 11:33, Nézettség: 940

ÉGÉSRE-TOJÁSFEHÉRJE!!!       Egy kurzuson tanították,ahol a tűzoltókat készítették fel       elsősegélynyújtásra.Ha valaki megég,-legyen az bármilyen nagy       terjedelmű-,legelőször a megégett részt folyó hideg víz alá kell tartani,míg       a megégett bőr lehűl.Azután egy tojásfehérjét kicsit felverünk habnak,-csak       hogy könnyebb legyen kenni.

szombat, 2012. november 3. 11:24, Nézettség: 1202

Aszalt szilva - az egészségedre!   Nektek is kötelező minimum napi 3db aszalt szilva fogyasztása:ASZALT SZILVAAz utóbbi években egyre többet hallani a sejtkárosító szabadgyökökről, illetve az antioxidáns hatású gyümölcsökről.

szombat, 2012. november 3. 11:19, Nézettség: 1114

Az aszpartam- (édes )mérgezés*Az aszpartam-mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok!Számoskutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező ésbetegségeket előidéző hatását. Az aszpartam egy veszélyes adalékanyag,ami a testbe kerülve rákkeltőanyagokra bomlik és elmegy modernkorihorrornak, amit odabent művel.

szombat, 2012. november 3. 12:22
Életmodváltás ? Igen, ezen a téren is lehet, és ezután a cikk után kell is!
Én mű édesitőszereket sosem használtam,és most már eltűnt a konyhámból a fehér cukor is , csak nagyon nagyon ritka esetekben használom a porcukrot, ps sütikhez, de amúgy , barna, ,, megműveletlen,, cukor váltotta fel a helyét a fehér kémiailag kezelt ,fehéritett stb cukornak. Sajnos itt nem jutottam még a szteviához. Viszont eltünt asztalunkról a coca cola, a sprite, és a többi ehhez hasonló ital . Szerencsés vagyok, mert citrom van elég, ugyhogy mindezt helyettesiti a jó kis friss limonádé , vagy frissen csavert gyümölcslevek. És ami érdekes ! ? Nem is hiányzik egyik se ! Szemétbe kerültek a rágogumik is, és igyekszem aszpartam mentes dolgokat vásárolni, vagy amit lehet magam előállitani. Sajnos nem tudom mindenütt elkerülni, de amennyire lehet igyekszem . És elég jól halad ! ))
23 bejegyzés | 3 / 3 oldal « 1 2 3 »