Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Hogy megdicsőítsük Krisztus Jézust

Hogy megdicsőítsük Krisztus Jézust


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 300x225 (0.1 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 21. 11:30
Hogy megdicsőítsük Krisztus Jézust. - "Ő engem fog dicsőíteni,mert az enyémből merít és azt jelenti ki nektek" - János 16,14 -
Maga a Szentlélek sem tudja mással megdicsőíteni az Úr Krisztust, mint azzal,hogy megmutatja nekünk,ki valójában Jézus Krisztus.Krisztus legjobb ajánlólevele Ő saját Maga.Nincs rajta semmi más dísz,int tulajdon lényének dicsősége. - A Vigasztaló azt jelenti ki nekünk,amit az Úrtól kapott.Mi soha semmit nem láthatunk helyesen,csak ha az Isten Szentlelke már kijelentette nekünk.Ő képes a lelkünket megnyitni és a Szentírást érthetővé tenni számunkra.Ez az a két módszer,amellyel bemutatja nekünk Urunkat.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 21. 11:43
Nagy művészet valamely dolgot hűen megmagyarázni,a Szentlélek azonban a legnagyobb fokon ért ehhez a művészethez.Ő a dolgokat a maguk valóságában mutatja be nekünk.Hogy ez milyen nagy kiváltság,azt tudják mindazok, akiknek a megszentelt látás osztályrészük lehetett. - Törekedjünk azért a Lélektől nyert megvilágosodásra.Ne kíváncsiságunk kielégítésére,ne is azért,hogy saját magunkat vigasztaljuk meg,hanem azért,hogy ezáltal lássuk a megdicsőült Krisztust.Ó,bárcsak lennének hozzá méltó elképzeléseink róla,és ne gyaláznánk méltatlan gondolatokkal Urunkat!Bárcsak olyan elevenen élne bennünk lénye,munkássága,és dicsősége,hogy teljes szívvel és lélekkel tudnánk dicsérni Őt.Akinek a szíve a Szentlélek vezetése által gazdagodott meg,az Megváltóját méretetlenül megdicsőíti. - Jöjj,Szentlélek,mennyei fény,mutasd meg nekünk,Krisztust,a mi Urunkat!

Üzenet írása