Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Kit,mikor és hogyan szabadít meg?

Kit,mikor és hogyan szabadít meg?


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 530x375 (0.2 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 14. 12:52
Kit,mikor és hogyan szabadít meg? - "...meg tudja szabadítani az Úr a kegyeseket a kísértésből,a gonoszokat pedig a büntetések között megtartani az ítélet napjára" - 2Péter 2,9 -
Az igazakat megpróbálja az Isten.Nem igazi hit az,amely nem ment át a próbán.A kegyesek azonban megszabadulnak a próbákból,nem valamely véletlen,vagy külső segítség folytán,hanem az Úr közbelépése által.Ő szabadítja meg a Benne bízókat.Isten szereti az istenfélőket,mindig tudja,hol vannak és mi a sorsuk. - Olykor azt hiszik,hogy szinte útvesztőbe kerültek,és sejtelmük sincs,hogyan menekülhetnek meg a fenyegető veszély elől.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 14. 13:01
De amit ők nem tudnak,azt tudja az Úr.Ő tudja,hogy kit,mikor és hogyan fog megszabadítani.Úgy szabadít meg,ahogyan az istenfélő embernek leginkább javát szolgálja,akkor,amikor a kísértőt a legjobban megszégyenítheti,és amikor Isten dicsősége a legnyilvánvalóbban megmutatkozhat.Nyugodtan az Úrra bízhatjuk,a "hogyan"-t és örvendezhetünk,hogy Ő így vagy úgy,de hatalmas jobbjával dicsőségesen átsegíti a népét e földi életben a veszélyeken,próbákon,és kísértéseken. - Ne kutassak tehát ma sem az Úr titkai között,hanem hanem várjam türelmesen a szabadulás idejét,bízva abban,hogy noha én nem látok kiutat,mennyei Atyám már készít a szabadulás útját számomra.

Üzenet írása