Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Egy király,egy Úr

Egy király,egy Úr


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 1600x1200 (1.8 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 7. 09:04
Egy Király,egy Úr. - "Az Úr lesz a Király,az egész földön.Azon napon az Úr lesz az egyetlen Isten és Neve az egyetlen Név" - Zakariás 14,9
Micsoda áldott reménység ez!Nem szeszélyes álom,hanem a csalhatatlan Ige kijelentése.Valamennyi nép megismeri az Urat,és kegyelmes uralkodását minden nemzetség elfogadja.Ma még távol vagyunk ettől.Ugyan ki hódol ma a Nagy Király előtt?Mennyien lázonganak!Milyen sok úr -és milyen sok isten van e földön!Még a hitvalló keresztyének között is hány és hányféle eltérő felfogás uralkodik Róla és evangéliumáról! De egyszer majd egy Király lesz,egy Úr és az élő Istennek egy Neve.Ó Uram,bárcsak hamarosan eljönne ez a nap!Naponta kiáltunk Hozzád:Jöjjön el a Te országod!
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 7. 09:11
Nem kérdezzük,mikor jön el,nehogy elveszítsük az eljövetel bizonyosságának vigasztalását.Amilyen bizonyos,hogy a Szentlélek egykor a próféták által szólt,olyan bizonyos,hogy eljön az idő,amikor majd az egész földet betölti az Úr dicsősége. Jézus Krisztus nem hiába halt meg.Isten Szentlelke nem hiába munkálkodik.Az Atya örökkévaló célja nem hiúsulhat meg! Itt,ahol most a Sátán zsarnokoskodik,az Úr Jézust koronázzák Királlyá,és a mindenható Isten uralkodik majd!Ebben a hitben megerősödve kezdjünk a mai nap munkájához és küzdelmeihez!

Üzenet írása