Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Mások előtt példamutató

Mások előtt példamutató


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 300x300 (0.1 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2016. március 4. 13:26
Mások előtt példamutató. - "Amit tanultatok és átvettetek, hallottatok és láttatok is tőlem,azt tegyétek,és veletek lesz a békesség Istene!" - Filippi 4,9 -
Jó dolog,ha valakinek az élete mindenben olyan példamutató, mint Pálé volt.Bárcsak követni tudnánk,példáját ma és mindennap! - Ha Isten segítségével mi valóban cselekedjük is Pál tanításait,akkor nekünk is szól ez az ígéret.És micsoda ígéret ez!A békességet szerető,békességet teremtő,és árasztó Isten velünk lesz!"Békesség néktek!" - milyen drága áldás ez!De még ennél is több,ha a békesség Istene velünk!
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2016. március 4. 13:35
Így miénk a forrás is,nemcsak a folyó,miénk a nap,nem csak a sugarai.Ha a békesség Istene velünk van,akkor élvezhetjük Isten minden emberi értelmet felül haladó békességét,amelyet semmi külső körülmény nem zavarhat meg.Ha az emberek civódnak körülöttünk,békéltetők tudunk lenni számukra,ha a békesség Istene velünk van. - Ezt a valódi békességet az igazság keresése és cselevése útján találhatjuk meg.Ha elhagyjuk a hitet,vagy letérünk az igazság útjáról,azt gondolva,hogy ezzel a békességet segítjük elő,akkor nagyon becsapjuk magunkat.Először a szíved legyen tiszta,azután légy békeszerető, - ez Pál sorrendje,amely bölcsességre és akkor - az apostolokhoz hasonlóan - velünk lesz a békesség Istene!

Üzenet írása