Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Világosságban járni

Világosságban járni


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 259x194 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2016. március 4. 10:03
Világosságban járni. - "Én világosságul jöttem a világba,hogy aki hisz Énbennem,ne maradjon sötétségben." - János 12,46 -
Ez a világ sötét,mint az éjszaka.Jézus Krisztus azért jött,hogy hit által világosságunk legyen és ne maradjunk tovább az emberiség többi részét beborító sötétségben. - Az"aki"szónak igen tág az értelme:Vonatkozik rád és rám egyaránt.Ha hiszünk az Úr Jézusban,nem ülünk többé a halál árnyékának sötétségében, hanem kimegyünk a nappal,az élet meleg fényére,amelynek soha nem lesz vége.Miért ne jönnénk most mindjárt erre a világosságra? - Olykor egy-egy felhő eltakarhatja a fényt,de ha az Úr Jézus Krisztusban hiszünk,nem kell sokáig sötétségben maradnunk.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2016. március 4. 10:12
Ő azért jött,hogy mindig fényt árasszon ránk.Hiába jött volna?Ha hitben járunk,jogunk van ehhez a fényhez:Éljünk vele!Jézus Krisztus azért jött,hogy megszabadítson bennünket természetes romlottságunk,tudatlanságunk,kétségeink,bűneink,félelmeink sötétségéből,és minden hívőnek tudnia kell,hogy Ő ezt épp olyan bizonyosan meg is cselekszi,mint ahogyan a felkelő nap meleget és fényt áraszt. - Ezért félre a szomorúsággal,kedves testvérem!Ne maradj a sötétségben,hanem gyere ki a fénybe! Örömöd,reménységed,mennyországod az Úr Jézusban van.Nézz rá,csakis Rá,és örvendezni fogsz,amiképpen madarak örülnek a napkeltének és ahogyan az angyalok örvendeznek az Isten trónja előtt.

Üzenet írása