Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Isten tudja,mit tettél

Isten tudja,mit tettél


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 920x690 (0.6 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szerda, 2016. január 27. 12:42
Isten tudja,mit tettél - "Mert Isten megítél minden tettet,minden titkolt dolgot,akár jó,akár rossz az." - Prédikátor 12,14 -
Isten egyik fő jellemzője,hogy mindentudó.Gondolom,felismerted a szóösszetétel részeit:Mindent tudó.Azt jelenti,hogy a mindentudó Isten tud mindenről,amit mondtál,amit gondolsz,amit teszel.A felülvizsgálaton az orvos megjegyezte:"A családja biztosan nagyon örül annak,hogy most már hallja őket."A nagyapa így válaszolt:"Az a helyzet, hogy nem mondtam el nekik,hogy hallókészülékem van.Csak üldögélek, és hallgatom a beszélgetéseiket - és már kétszer megváltoztattam a végrendeletemet!"Isten meg akar áldani,de a bűn és az engedetlenség ezt megakadályozhatja.Amikor Dávid házasságtörést követett el Betsabéval,megpróbálta eltitkolni azt.Isten azonban leleplezte.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szerda, 2016. január 27. 13:00
Isten szemében egyetlen dolog rosszabb a bűnnél - az,ha nem vállaljuk fel,hogy elkövettük.Végül Dávid beismerte vétkét,és így imádkozott: "Teljesen mosd le rólam bűnömet és vétkemtől tisztíts meg engem! Mert tudom,hogy hűtlen voltam,és vétkem mindig előttem van. Egyedül ellened vétkeztem,azt tettem,amit rossznak látsz." (Zsoltárok 51,4-6)."Tisztíts meg izsóppal,és tiszta leszek,moss meg engem,és fehérebb leszek,mint a hó"(Zsoltárok 51,9). Dávidnak belső,lelki tisztulásra van szüksége,és isten megadta ezt neki.Isten tud mindenről, ismer "minden tetet,minden titkolt dolgot,akár jó,akár rossz."Nem számít,milyen nagyon elbuktál,Ő meg tud tisztítani,megbocsát neked, és újra örömet ad az életedbe.

Üzenet írása