Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Krisztusnak kit nyertél meg

Krisztusnak kit nyertél meg


   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 1600x1200 (1.8 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. november 28. 13:47
Kit nyertél meg Krisztusnak? - "Menjetek el,szerte az egész világba, hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek." - Márk 16,15 -
Egyszer egy lelkész azt mondta egy nagyáruház igazgatójának:""Már sokszor beszélgettem önnel szőnyegekről,ágyneműkről,és mindenféle lakberendezési tárgyakról,de még sosem beszélgettünk arról,amivel én foglalkozom.Lenne rám néhány perce?"Miután az igazgató bevetette őt a saját irodájába,a lelkész elővette Újszövetségét,és arra biztatta az igazgatót,hogy legyen keresztyénné.A férfi arcán könnyek kezdtek peregni,miközben így szólt:Hetven éves vagyok.Ebben a városban születtem, és üzleti kapcsolatban álltam száznál több lelkésszel,és ötszáznál,is több egyházi tisztségviselővel mindenféle felekezetekből. De ön az egyetlen,aki valaha is a lelkemről beszélgetett velem,."Ez az ember aznap letérdelt,és átadta életét Krisztusnak.Szekeret akarunk, pedig még lovunk sincs!Azt gondoljuk,hogy ha elhívunk embereket a gyülekezetbe,akkor majd valahogy megváltódnak.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. november 28. 13:56
Hála Istennek,hogy ez is megtörténik.De amikor az újszövetségi gyülekezet tagjai összegyülekeznek ünnepelni,általában már megnyerte őket valaki Krisztusnak,mielőtt odaértek az istentiszteletre! Krisztus életének utolsó perceiben is megmentett egy lelket.Utolsó parancsa az volt hozzánk,hogy lelkeket nyerjünk meg! Utolsó imája a kereszten megbocsátást kért mások számára.Nincs szükséged különösebb teológiai képzettségre,csak szeretned kell Jézust. Ha szereted Őt,ez meglátszik arcodon,és megérződik szavaidon. Jézus azt mondta:"Én pedig,ha felemeltetem a földről,Magamhoz vonzok mindeneket"(János 12,32). Ne izgulj amiatt,hogy te nem tudsz Krisztushoz vonzani embereket - csak mutasd be nekik Őt,a vonzás az Ő dolga!

Üzenet írása