Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Isten bízik benned

Isten bízik benned


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 960x720 (0.7 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2015. november 20. 16:46
isten bízik benned! - "Isten az,Aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a cselekvést az Ő tetszésének megfelelően." - Filippi 2,13 -
Ha Istentől kapott látásodat elfogadod,ez azt jelenti,hogy az önbizalmad nagyobb,mint a félelmed.A kedvelt írónő Marianne Williamson írta Visszatérés a szeretethez című könyvében:"A legmélyebb félelmünk nem az,hogy alkalmatlanok vagyunk.A legmélyebb félelmünk az,hogy végtelenül erősek vagyunk.Azt kérdezzük magunktól:"Hogy jövök én ahhoz,hogy ragyogó,nagyszerű, tehetséges,és bámulatos legyek?Igazság szerint miért nem lehetnél? Isten gyermeke vagy.nem szolgálsz a világnak azzal,ha kicsinyes, középszerű életet élsz.Semmi értelme annak,hogy összezsugorodj csak azért,hogy más emberek ne érezzenek félelmetesnek.Arra születtünk, hogy Isten bennünk megnyilvánuló dicsőségét hirdessük.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2015. november 20. 16:55
Ha engedjük,hogy ez a fény kiragyogjon belőlünk,azzal akaratlanul is lehetővé tesszük mások számára is ugyanezt.Ha megszabadultunk félelmeinktől,jelenlétünk automatikusan felszabadít másokat."Mit jelent ez?Azt,hogy nem kellene félnünk.De mitől nem kellene félnünk? Nem kellene félnünk önmagunktól,saját egyedi képességeinktől,és talentumainktól.Soha nem fogod tudni magadévá tenni Istentől kapott rendeltetésedet,ha nem hiszel magadban.Ez az önbizalom pedig abból fakad,hogy tudod:Isten Az,Aki munkálja benned mind az akarást,mind a cselekvést az Ő tetszésének megfelelően.Azért kaptad Istentől ezeket a különleges képességeket,mert terve van veled:"Békességet és nem romlást tervezek és reményteljes jövőt adok nektek"(Jeremiás 29,11).

Üzenet írása