Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Isten világosítsa meg értelmedet

Isten világosítsa meg értelmedet


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 259x194 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2015. október 19. 13:49
Engedd,hogy Isten megvilágosítsa értelmeidet! - "Az Úr parancsolata világos, ragyogóvá teszi a szemet." - Zsoltárok 19,9 -
A zsoltáros azt írta:"Az Úr parancsolata világos,ragyogóvá teszi a szemet" Isten adhat egy ötletet,ami megváltoztatja életed irányát. Marconinak támadt egy ötlete és abból lett a rádió.Bellnek volt egy ötlete és megszületett a telefon.Isten a Teremtő,ezért szokott teremtő ötleteket adni az embereknek.A mi dolgunk az,hogy meg is valósítsuk, különben másnak fogja adni.Nem lenne itt az ideje kérni Őt,hogy ötleteiből neked is adjon?Csodálatos,hogy hiszel Istenben,de van valami,ami ugyanennyire csodálatos:Hogy isten hisz benned! Ahelyett, hogy a jelenlegi helyzetedre nézve ezt mondanád:"Azt hiszem,ez a legtöbb,amit az élet adhat",kezd el azt kérdezni:"Uram,mit tervezel számomra?"Ha hagyod,az élet padlóra kell küldeni,ahol elveszettnek, Alacsonyabb rendűnek,nélkülözőnek érzed magad,akinek korlátozottak a képességei és lehetőségei.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2015. október 19. 15:57
Ha ezekre az érzésekre és gondolatokra hallgatsz ahelyett,amit Isten mond rólad Igéjében,akkor soha nem fogsz előre haladni,nem fogod betölteni azt,amiért Isten erre a földre helyezett."Isten még soha nem adott semmilyen nagy ötletet" - mondod.Talán azért,mert még soha nem is kértél Tőle ilyet!Ötleteit a kereső szívűeknek,a felkészült szívűeknek,a hittel teli szívűeknek,és az engedelmes szívűeknek adja.Íme,egy meghatározás,hogy milyen embereknek ad Isten nagyszerű ötleteket:"...az Úr törvényében gyönyörködik,és az Ő törvényéről elmélkedik éjjel-nappal...Minden sikerül,amit tesz."(Zsoltárok 1,2-3)

Üzenet írása