Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Isten ilyen életet szánt neked

Isten ilyen életet szánt neked


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 254x198 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. október 10. 09:09
Isten ilyen életet szánt neked. - "Az embernek az értelme terveli ki útját,de az Úr irányítja járását."Példabeszédek 16,9
Íme,három fontos igazság,amim segít élvezni az életet,amit Isten neked szánt:
1.Hidd el,hogy Isten akarja,hogy sikeres légy! Felejtsd el, azt a Szentírásnak ellentmondó elképzelését,hogy ennek az életnek nincs semmi értéke!Istennek különleges feladata van számodra - itt és most(Jerémiás 29,11). Persze kérdés,hogy mit nevezünk sikernek? Válasz: Az Isten által rendelt cél fokozatos elérését,melynek eredménye, hogy jól érzed magad. "Tartsátok meg azért ennek a szövetségnek az igéit,és teljesítsétek azokat,hogy boldoguljatok minden dolgotokban"(5Mzes 29,8).
2.Kérj tanácsot Istentől ,mielőtt célokat tűzöl ki!A Biblia azt mondja,hogy készítsünk terveket,de számítsunk Isten irányítására (Példabeszédek 16,9). Ha folyamatosan feszült vagy,és azt sem tudod,hol áll a fejed,akkor lehet,hogy rossz úton jársz.Menj vissza,és vizsgáld felül a dolgaidat Istennel!Mit is mondott,mit kell tenned? Biztos,
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. október 10. 09:22
hogy az az akarata,hogy jól boldogulj a következő hat területen:
a.lelki életben,b.a kapcsolataid terén,c.egészségedben, d.értelmeidben, e.társadalmilag,f.anyagilag."Minden sikerül,amit tesz"(Zsoltárok 1,3).
3.Fektess be az életedbe!"Szerezz bölcsességet és minden szerzeményeden szerezz értelmet!"(Példabeszédek 4,7). Ha hajlandó vagy drága éttermi vacsorákra költeni,de jó könyvek vásárlására nem,akkor a jövőd máris eldőlt.Az első könyv,amit kell venned,a Biblia.János azt írja:"...és Isten volt az Ige."(János 1,1). Ez azt jelenti,hogy minden alkalommal,amikor Isten Igéjét olvasod,egyre többet fogadsz magadba Istenből!Hűha!Gondolj csak bele,milyen hatással lehet ez az életedre!Légy tanítható lelkületű!"Hallgat rá a bölcs és gyarapítja tudását,az értelmes útmutatást nyer"(Példabeszédek 1,5). Ilyen életet szán neked Isten!

Üzenet írása