Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Szabadíts meg a gonosztól

Szabadíts meg a gonosztól


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 188x269 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2015. július 24. 13:23
Szabadíts meg a gonosztól - Józanok legyetek,vigyázzatok,mert a ti ellenségetek az Ördög,mint ordító oroszlán szerte jár,keresvén,akit elnyeljen.1Péter 5,8
Van- személyes gonosz?Van-e Ördög?Olyan bizonyára nincsen,aminő formában megszokott illusztrációk állítják elénk:Lópatákkal,hosszú farokkal,lángoló nyelvvel és szarvakkal.De létét minden lelki életet élő ember tapasztalja.Hányszor érezzük e sötét szuggerátort közvetlen közelünkben:Ráismerünk sugalmairól és lába nyomait hányszor látjuk borzadállyal magunk és mások életében.Az Úr Jézus evangéliumában hányszor leplezi le a "hazugság atyját",isteni erejével hányszor űzi ki a megszállott lelkekből!Nem képzelet tehát és nem költői szóhasználat, hanem valóság a személyes gonosz léte.Megváltónk a nagy imádságmintában erre a könyörgésre tanít:Szabadíts meg a gonosztól! Mivel szüntelenül körülöttünk ólálkodik ez a sötét hatalom, meneküljünk könyörgésünkkel az Atya karjaiba.Szabad bizalommal esedeznünk ezért,mert Jézusunk a Golgotán győzött a Sátán felett,
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2015. július 24. 13:34
fejére taposott a kígyónak.Ebben a győzelemben van a mi menedékünk. Jézus vérére hivatkozva,mindig diadalmas lehetsz ezzel a fohásszal:Szabadíts meg a gonosztól!
De egyről ne felejtkezz el:Az Írás ezt mondja:"Józanok legyetek, vigyázzatok!"A gonosz támadásával szemben légy vigyázó és ha mégis támadna,menekülj Krisztusod vére alá.Ott a menedék a gonosz ellen,csak fohászkodjál bizalommal.
Atyám a Krisztusban,taníts meg engem is a győzelmes keresztyén életre.Gyarló,tökéletlen,bűnös gyermeked vagyok:Ha rám lenne bízva üdvösségem,régen elvesztem volna a Sátán támadásai tüzében. Milyen jó,hogy nem én tartalak Téged,hanem Te tartasz engem.Aki megígérted az Úr Jézus által (János 1o,29),hogy a Te juhaidat a Te kezeidből senki sem ragadhatja ki.Ezzel a bizonyossággal esedezem,hogy engem is szabadíts meg a gonosztól,a Jézus vére által,Ámen.

Üzenet írása