Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Szüleink

Szüleink


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 225x225 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szerda, 2015. június 24. 13:42
Szüleink - Tiszteld apádat és anyádat...2Mózes 2o,12
Mindnyájunkat fenyeget az a veszély,hogy a szüleink iránti szeretetet megelőzi valami,ami miatt nem tudunk velük igazán törődni,és elvárjuk,hogy ezt értsék is meg.A diák azt mondja:Tanulni kell,nem tud részt venni a családi tennivalókban.A pályakezdő se ér rá a öregek régi történeteit hallgatni.A szerelem sok időt vesz igénybe,a kisgyermekek házhoz kötnek,nem tudjuk a szülőket látogatni,írni sincs időnk nekik. Aztán mi magunk is öregszünk,és fárasztanak a még idősebbek.
Ők pedig segítenek kapcsolataikkal,pénzükkel,maradék erejükkel.Mindenre szükségünk van.
Istenem bocsásd meg,hogy természetesnek tartom,hogy a szüleim törődnek velem,de én alig szoktam őszintén érdeklődni hogylétük felől.Megszoktam,hogy megbocsátanak nekem és pedig kegyetlenül a szemükre vetem gyengeségüket.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szerda, 2015. június 24. 13:49
Köszönöm,hogy még imádkozhatom értük.Köszönöm,hogy sok jót kaptam Tőled,rajtuk keresztül.Köszönöm,ha örömet is tudtam nekik szerezni.Köszönöm,hogy sok áldásban az Ő imádságuk által van részem.Kérlek vedd őket körül gyengéd szereteteddel és taníts meg engem is erre!Add,hogy észrevegyem,mire van szükségük,s azt örömmel tudjam nekik nyújtani.Segíts,hogy a tőlük kapott szeretetet továbbadjam saját gyermekeimnek,szüleim hibáit pedig ne ismételjem meg!
S könyörgök,add meg nekik a legtöbbet,amit e földön megkaphatnak:A Benned való élő hitet,bűneink bocsánatát,és az örök életet.Jézusért! Ámen.

Üzenet írása