Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Örömforrás

Örömforrás


   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 180x180 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2015. június 15. 15:45
Minek örüljek? - "...teljes öröm van Tenálad,örökké tart a gyönyörűség jobbodon. Zsoltárok 16,11
Az embert nagyon meg tudja gyötörni,ha döntenie kell és tanácstalan,ha magára mard nehézségei között,ha bizonytalanná válik a jövője,ha úgy érzi,ki van szolgáltatva ismeretlen erőknek,s nem tudja,mi lesz vele,amikor meghal.
Dávid ebben a zsoltárban hálát ad Istennek,hogy sokszor kapott már Tőle jó tanácsot,hogy a hívőkkel mindig megoszthatja gondjait,hogy "Te tartod kezedben sorsomat",hogy Isten megtanítja őt élni: "Megismerteted velem az élet útját",sőt ha meghal is,Isten közelében fog maradni,Vele szoros közösségben.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2015. június 15. 15:51
Minden helyzetben Maga mellett tudhatja hatalmas és szerető Urát, - ez az oka annak,hogy teljes öröme van itt és az örökkévalóságban is."Ezért örül a szívem,és ujjong a lelkem,testem is biztonságban van."(9).
Ismerjük-e ezt az örömöt?Ki kap tanácsot az Úrtól?Aki kér.Ki nem marad egyedül gondjaival?Aki keresi a hívők közösségét.Ki jár az élet útján,ki lehet boldog mind életében ,mind halálában?Aki ismeri és követi Jézust,mert egyedül Ő mondhatta el:Én vagyok az Út,az Igazság és az Élet,aki hisz Bennem,ha meghal is él.
Erősödjünk meg a Benne való hitben ma is!
Páles Éva Judith
kedd, 2015. június 16. 12:19
Szép napot! Kedves Árpád!
Köszönöm, hogy olvashattam erős hittel.
üdvözlettel: ♥ÉVA
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
kedd, 2015. június 16. 18:32
Kedves Éva! Én is azt kívánom neked,amit az utolsó mondat is jelez és figyelmeztet:Hogy erősödj meg Benne való hitben ma is.Halleluja!Üdv és csók Árpád

Üzenet írása