BETO VAZQUEZ INFINITY

BETO VAZQUEZ INFINITY

5 videó
Beto Vázquez Infinity egy argentin metal projekt Buenos Aires vezette Alberto "Beto" Vázquez. 2000-ben alakult, már megjelent öt album és egy koncert DVD. Vázquez használ a nagyszámú vendég az ő bejegyzések, miközben alkalmanként játszik élőben egy hat tagú együttesel.
Vázquez korábban tagja volt a metal banda Nepálba, amely hajtogatott 2000-ben keres egy másik zenei outlet, ő komponált egy demo 1999 szeptemberében, és felajánlotta, hogy a lemezkiadó NEMS Enterprises. Adtak neki egy lemezszerződést, , de javasolt a használata vendég énekesek, akik angolul énekelt, hogy megkönnyítse a világ felszabadítása. Vazquez írta és az összes dalt, amely szerepelt előadások Tarja Turunen, Candice Night, Sabine Edelsbacher és Fabio Lione. Az önálló címmel album Dél-Amerikában 2001 márciusában az egész világon egy évvel később. turnézik az album egy hat tagú együttes, amitől a nemzetközi debütált a Vina rock fesztivál Spanyolországban. Ők is támogatott slot mások, köztük Nightwish, Labyrinth, Vision Divine, Angra és Tierra Mikulás. Vége felé 2002-ben a varázsló EP-ben megjelent, amely különböző változatai és outtakes.

2006-ban, Beto Vázquez megjelent a második albuma, repülő felé New Horizon, saját kiadóját, BVM Records. Ez tartalmazza vendégszerepelt Antti Raili (Celesty), Aldo Lonobile (Secret Sphere) és Sonia Pineault (Forgotten Tales ). A lemezbemutató korlátozódott Argentína. [8] Két évvel később, az album Darkmind meg ugyanazon a címkén, mely Olaf Thorsen (Vision Divine - Labyrinth), Sandra Schleret (Elis), Marcela Bovio (Stream of Passion) és Manda Ophuis (Nemesea). 2010-ben, a tizedik évfordulója a projekt, Beto Vazquez megjelent dupla album megléte. Ez szerepelt húsz vendég zenészek, köztük Timo Tolkki (ex Stratovarius), Dominique Leurquin (Rhapsody Tűz), Alfred Romero (Sötét Moor) és Jacob Jansen (Anubis Gate). A 2012. december Vázquez kiadta a Beyond space korlátok nélkül album, vendégsztárokat zenészek Argentínából Opera, mint Dario Schmunck, Santiago Bürgi, és sok mások vendég zenészek. Ez tartalmazza a bónusz lemez nyolc feldolgozások.

BETO VAZQUEZ INFINITY - "A Tale That Wasn't Right" (Helloween Cover)
BETO VAZQUEZ INFINITY - BEYOND SPACE WITHOUT LIMITS - TRAILER
Beto Vázquez Infinity - Beto Vázquez Infinity FULL ALBUM (2001)
Dario Schmunck and Beto Vazquez at Studio
Entrevista a Beto Vazquez Buenas Tardes Rock

 
   

BETO VAZQUEZ INFINITY - "A Tale That Wasn't Right" (Helloween Cover)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. május 31. Nézettség: 377

Tetszik