Alibi Együttes

Alibi Együttes

4 videó
Az ALIBI együttes magyarország egyik legkeresettebb 5 fős rendezvényzenekara.

Együttesünk tagjai fiatal, jól képzett zenészek, akik különböző formációkban már több száz alkalommal szórakoztatták a nagyérdemű közönséget fergeteges bulikon. A zenekar 1997-ben alakult, a jelenlegi felállásban 4 éve működik. Az ország különböző pontjain vagyunk "vendégek" színvonalas rendezvényeken, sőt nagy örömünkre egyre többször keresnek meg bennünket a határon túlról is.

Az Alibi "táncolható" bulizenét" játszik, amely lételeme egy jó mulatságnak, ahol garantáltan táncra perdül minden korosztály. Az elmúlt évtizedek legjobb retro slágerei és a jelenkor közkedvelt külföldi és magyar dalai csendülnek fel a zenekar előadásában. Büszkék vagyunk rá, hogy a műsorunkban helyet kapnak olyan előadóktól játszott dalok is, amelyek nem igazán jellemzők egy "átlagos" partyzenekar repertoárjában, de mégis nagyon jól fogadja a közönség. (pl: Quimby, Moloko, Dr Alban, Depeche Mode, Snow Patrol, AC/DC, Tankcsapda stb.)

Az széles repertoár mellet fontosnak tartjuk a kifogástalan minőségű hangzást és az alkalomhoz illő elegáns megjelenést.

ALIBI - Szilveszter, Bad Mitterndorf (Ausztria)
Alibi - Szigetszentmiklós, Faház 2013.Május 1. Dal Teázáshoz - Kispál és a Borz
Alibi együttes bemutatkozó klip
Zenekar esküvőre és rendezvényekre! www.alibiegyuttes.hu

 
   

ALIBI - Szilveszter, Bad Mitterndorf (Ausztria)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2014. július 24. Nézettség: 490

Tetszik