Bond -Electric String Quarted

Bond -Electric String Quarted

37 videó
TANIA
Első Hegedű
Tania Davis jégverés Sydney, Ausztrália és Bond első hegedűs. Tania milyen kitüntetett számos zenei ösztöndíjak és birtokolja a Bachelor of Music fokozatot első osztályú Kitüntetések a Sydney Konzervatóriumban és a posztgraduális diploma Performance kitüntetéssel a Guildhall School of Music and Drama, London. Előtt együtt alapító Bond és a szerződés aláírása a Decca / Universal, ez a virtuóz hegedűs, író és producer végzett nemzetközileg is elismert, díjnyertes kamara csoportok, zenekarok, köztük a London Symphony Orchestra, ausztrál Chamber Orchestra és a Sydney Szimfonikus Zenekar.
EOS
második hegedű
Bond társalapítója Eos Chater, Cardiff, rendelkezik egy kitüntetéssel diplomázott a Royal College of Music, ahol díjat nyert a kamarazenei előadás. Aláírása előtt a Universal, ő dolgozott kamra csoportokkal szentelt végző zenét élő zeneszerzők. Egy énekes, zeneszerző, hangszerelő és producer a saját jogán, ő írt a film és a reklámok, játszott sok film eredmények, és rögzített hegedű több díjnyertes országos TV csatorna. Eos dolgozott zenészek, többek között Sir Paul McCartney, Badly Drawn Boy, Tinie Tempah, a Cocteau Twins, a Blockheads, The Divine Comedy, Nitin Sawhney és Julian Cope. Eos nemrég leadott összehangolt és mentora zenészek a film Hunky Dory főszereplője Minnie Driver (országos kiadás 2011 őszén), amely így dolgozott a termelés asszisztens.

Elspeth
Viola / 5-húros hegedűn
Elspeth Hanson élvezte a világot járja csatlakozás óta Bond. Ő híresen végzett gitár legenda, Jimmy Page és Leona Lewis, a pekingi olimpia záró ünnepség. Tanulmányait a Royal Academy of Music, játszott a Proms a Nemzeti Ifjúsági Zenekar és rögzített a Londoni Szimfonikus Zenekar, a Royal Liverpool Philharmonic és a Prágai Filharmónia. Ő játszotta szólóban a paralimpia Záró ünnepség és nach EN a South Bank mellett Annie Lennox, Beverley Knight és Ruby Wax az Oxfam támogatás. Elspeth büszke nagykövete a szeretet, fakanállal.
GAY-YEE
cselló
Gay-Yee Westerhoff, társ-alapítója a Bond, az a Yorkshire, Anglia, és a kvartett csellista. Gay-Yee rendelkezik egy kitüntetéses diplomát Music Trinity College Londonban. Mielőtt Bond felemelkedése hírnév aláírása után a Decca / Universal, Gay-Yee dolgozott a világ minden tájáról a csoportok, köztük a Primal Scream, a Spice Girls, Talvin Singh, ölelés, Sting, Bryan Adams és Ruzsa Magdi. Gay-Yee egy termékeny zeneszerző, hangszerelő és producer, és jelenleg is dolgozik a több projektet alkotó, köztük egy musical a legendás Don Black.

BOND 'DIABLO'
BOND - Beatroot Acoustic Live
BOND - Last Time
BOND - Libertango
BOND - Pump It
BOND - live from the Royal Albert Hall.avi
BOND LIVE SOFIA BULGARIA 2012
Bond's Concert in Medellin
Bond - Allegretto
Bond - Allegretto 2003
Bond - Dalalai
Bond - Elysium
Bond - Fuego
Bond - Gypsy Rhapsody
Bond - Hungarian
Bond - James Bond theme
Bond - Kismet
Bond - Korobushka
Bond - Korobushka
Bond - Libertango
Bond - Oceanic
Bond - Quixote
Bond - Samba
Bond - Samba
Bond - Shine
Bond - Space
Bond - Victory
Bond - Viva
Bond - Viva Music Video
Bond- Winter
Bond • Beatroot (Play)
Bond Duel
Bond Girls - Hymn
Bond girls - Carmina
Sahara by Bond
bond - Victory (live 2001)
bond - viva!

 
   

BOND 'DIABLO'



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2014. július 20. Nézettség: 467

Tetszik