Az örökös

Az örökös

1 videó - 1969
fekete-fehér, magyar vígjáték, 89 perc

rendező: Palásthy György
író: Bános Tibor
forgatókönyvíró: Köllő Miklós
zeneszerző: Lovas Ferenc
operatőr: Forgács Ottó

szereplő(k):
Latinovits Zoltán (Bankigazgató)
Sinkovits Imre (Drapp Tamás)
Csákányi László (Banktisztviselő)
Darvas Iván (Perjés doktor)
Szilágyi István (Banktisztviselő)
Almási Éva (Anna)
Kautzky József (Banktisztviselő)
Schubert Éva
Körmendi János
Gobbi Hilda
Zenthe Ferenc

Drapp Tamás metróvezető külföldön élő gazdag rokonától egy dollármilliókat érő szalámigyárat örököl. Ám hiába kapacitálják az elvtársak, hogy mint igazi nagytőkés, termeljen konvertibilis valutát az országnak, Drapp Tamás nem az az ember, akit holmi dollár millókkal ki lehetne zökkenteni a normális kerékvágásból. Hiába fenyegeti a párt kizárással és hiába próbálják az orvosok a tőkéről alkotott téveszméit törölni, Drapp nehezen befolyásolható.

Az örökös TvRip.1969.magyar vígjáték.mp4

 
   

Az örökös TvRip.1969.magyar vígjáték.mp4



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2011. december 10. Nézettség: 1,951


Videó lista megjegyzések

Eiler Miklos
vasárnap, 2016. július 31. 01:15
Rossz minöségü . Miért tesztek fel filmeket , amelyek nézhetetlenek ? Akkor egyböl lehet a hitvány YouTube-on lógni , ott is nulla minöség van .
Ujváriné Judit
vasárnap, 2016. július 31. 14:03
Vannak filmek, amelyeknél mindegy, hogy milyen minőségüek, de legolább látni lehet még. Ez is egy ilyen különlegesség. Egyik tagunk megtalálta, beküldte, mi meg felraktuk. Nincs jobb. Önnek is lehetősége van, egy jobb példányt keresni, és beküldeni, hogy mások is láthassák. Szerintem ezt is a Youtubról mentette valaki, hogy legolább tovább megmaradjon, mert onnan hamar törölnek minden értékes dolgot.
Eiler Miklos
vasárnap, 2016. július 31. 18:17
Értem . Nézhetetlen . Akkor át kell tenni a rádiojáték kategoriába , ahol szeretett Sinkovits-unk szerepel . Ez nem egy Leonardo festmény , mindegy milyen , mert Leonardo . Csak egy film . Minden harmadik film törölve van , minden második film rossz minösegü . Aki kezeli , aktualizálja a Video oldalat . Ha kell átrágom magam rajta és készitek egy listát .
Ujváriné Judit
vasárnap, 2016. július 31. 20:36
Végülis ez egy 47 évvel ezelőtt készült film, tele van a filmarchivum ettől rosszabb minőségű régi filmekkel. Nem egy Leonardo festmény, de eldönthetem, hogy van-e olyan értékes nekem, hogy végig nézem, vagy nem.
Igen, sok film törölve van, de nem mi töröljük, és senki nem jelenti be, ha egy filmet töröl a saját tárhelyéről, vagy esetleg az egész tárhelyet megszüntenik, a benne lévő filmekkel együtt. Azok a filmek mindenhonnan el fognak tünni, aki azt a linket használta.
Az hogy minden második film rossz minőségű, az enyhe túlzás. Lehet éppen beletrafált egy youtube sorozatba, dehát azokat úgyis sűrűn törlik a youtubosok. Az új megjelenésü filmeknél előfordulhat rosszabb minőség, ha kamerás, de azok mindig cserélve vannak, ha megjelenik dvd változatban.
Kovács Lóránt
kedd, 2016. augusztus 2. 15:40
Jo otlet.
kerem, csinalja meg a listat, vagy alljon neki...
Hatha en is segithetek, adminbol...